AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TomTom GO Expert Plus 6"

Termékkatalógus
TomTom GO Expert Plus 6"
4,0 2 értékelés
GPS navigáció - teherautóhoz, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 100 × 164 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
146 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP585u46 Termékszám:  1YD6.002.20 Gyártó honlapja:

TomTom GO Expert Plus 6"

Az utazás során alkalmazott navigáció ma már alapvető, és sokkal kényelmesebbé teszi az utazást. Az előnyös teherautós TomTom GPS navigáció a cím kiválasztása után alaposan bemutatja az optimális útvonalat, és részletes útmutatást is nyújt az odavezető úton. Az elavult papírtérképek és a nehezen megtanulható útvonalak feledésbe merülnek. Az átlátható 6" méretű kijelző, amelynek felbontása 1280 × 720 px tökéletesen jeleníti meg az útvonalat. Az eszköz továbbá teljesen érintőképernyős, és rendelkezik egy könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelülettel. A térképek elmentésére 32000 MB kapacitással rendelkező belső memória áll rendelkezésre.

GPS navigáció TomTom GO Expert Plus 6
GPS navigáció TomTom GO Expert Plus 6

A korszerű TomTom GO Expert Plus 6" GPS navigáció alapvető jellemzői

  • A megbízható TomTom teherautós GPS navigáció a lehető legpontosabban határozza meg a kiválasztott célállomásig az útvonalat
  • A GPS navigáció 6" méretű, kiválóan olvasható kijelzővel rendelkezik, amelyek a felbontása 1280 × 720 px
  • Érintéssel irányítható képernyő
  • A különféle térképek tárolására 32000 MB kapacitással rendelkező belső memória áll rendelkezésre
  • Az alábbi modern funkciókkal rendelkezik: hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség
  • A tárolt térképek frissítése a következők segítségével zajlik: mobiltelefonon keresztül
  • A közlekedési információk naprakészségét a következő garantálja: mobiltelefon
  • A csomagban megtalálható még: kábel és tartó
  • A következő operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi és USB segítségével csatlakoztathatod
  • A tok színe: fekete

A modern opcióknak köszönhetően kényelmesen érhetjük el a célállomást

A praktikus TomTom GPS navigáció temérdek hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket az utazások során kihasználhatsz majd. Az autós navigáció könnyedén vezérelhető hangutasítások segítségével, így a vezetés biztonságosabb és kényelmesebb. A navigáció kezelése gyors és egyszerű, mivel a QuickGPSfix gyorsan és nagy pontossággal lokalizálja a helyzetet. Az aktuális sebesség és menetidő megjelenítése segít a útvonal tervezésében és pontosabb érkezési idő becslésében. A városi forgalomban való navigálás nehézségeket okozhat, különösen ismeretlen területeken. Az utasítások és vizuális jelzések segítségével a sávváltó funkció optimalizálja az útvonalvezetést a felhasználók számára, aminek köszönhetően a vezetés biztonságos. A 3D épületmegjelenítés segít a felhasználóknak vizuálisan jobban tájékozódni a területen. A GPS navigáció a sebességmérő kamerákról érkező figyelmeztetéseivel megkönnyíti a bírságok elkerülését.

GPS navigáció TomTom GO Expert Plus 6
GPS navigáció TomTom GO Expert Plus 6

Mindig a megfelelő irányba tart

A modern TomTom navigáció a legcélszerűbb úton halad, kevesebb idő- és energiapazarlást eredményezve. Elegendő az úticél megadása, a GPS navigáció a többi részt elvégzi. Az elmentett térképek frissítése mobiltelefonon keresztül történik, ezért mindig elérhetőek a legújabb térképadatok és utazási információk. A GPS navigáció segítségével valós időben érheted el a legújabb forgalmi információkat. Ez segít a járművezetőknek hatékonyabb útvonalakat tervezni, valamint elkerülhetőek a torlódások és a problémás útszakaszok. Az aktuális forgalmi adatokról szóló információk a következők segítségével érhetőek el: mobiltelefon. A GPS navigáció az alábbi operációs rendszert támogatja: Android és iOS.

GPS navigáció méretei:

100 × 164 × 18 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

270 g

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Teherautó Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Belső memória
32 000 MB Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Teherautó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Belső memória
32 000 MB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés, Aktuális vezetési idő, Aktuális sebesség Kész!
Térképfrissítés módja
Mobiltelefonon keresztül Kész!
Közlekedési információk fogadása
Mobiltelefon Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Koszovó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán, Svět Kész!
Térképformátum
A gyártó saját formátuma Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Orosz, Spanyol, Portugál, Görög, Szlovén, Szerb, Svéd, Török, Afrikaans, Arab, Bolgár, Dán, Finn, Holland, Horvát, Olasz, Katalán, Litván, Norvég Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Lett, Görög, Dán, Finn, Holland, Norvég, Portugál, Svéd Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
270 g Kész!

Méret

Szélesség
164 mm Kész!
Magasság
100 mm Kész!
Mélység
18 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom GO Expert Plus 6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO Expert Plus 6". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GO Expert Plus 6".
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ