Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green

Termékkatalógus
UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green
5 1 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, üveg anyaga: kémiailag edzett, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: szilikon
Kód:  UMIgt02 Termékszám:  UMI000081

UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green

Okos fitneszóra az aktív életmódhoz

Az UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green okosóra intelligens érzékelőkkel méri a mozgást és számos olyan okos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat. Az óra vízálló rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, amely 50 méter mélységig vízálló, ezt zöld színű kényelmes szilikon szíj egészíti ki. Az üzemmódok 12 különféle sporttevékenység mérését teszik lehetővé, továbbá rendelkezésedre áll az alvás minőségének megfigyelése, a lépésszámlálás illetve a távolságmérés funkciók is. Minden bizonnyal örömmel fogadod a hosszú akkumulátor élettartamot, amelyegyetlen töltéssel akár 15 nap is lehet.


Az UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green okosóra főbb jellemzői

  • 1,33" TFT edzett üveg kijelző
  • Szilárd rozsdamentes acél tok
  • Kényelmes szilikon szíj
  • Precíz pulzusmérő érzékelő a csuklón
  • Kalóriaszámítás, távolságmérés, alvásfigyelés
  • Vízálló kialakítás 50 méterig (5 ATM)
  • 12 előre beállított sportmód
  • Akár 15 napos akkumulátor élettartam
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Mobilértesítések fogadása (Android, iOS)
  • Kompatibilis a VeryFitPro mobilalkalmazással (Android, iOS)

Alkalmas sportoláshoz és utcai viseletre is

Az UMIDIGI Uwatch GT olyan innovatív és mutatós, két koronás formatervezéssel érkezik, amely által a karóra nem csak a sportoláskor, hanem a társadalmi eseményeken is megállja a helyét. Az óra 47 mm-es rozsdamentes acél tokban helyezkedik el két fizikai gombbal, amelyek megőrzik az óra klasszikus funkcióit és megkönnyítik a használatát sportolás közben. A stílusos megjelenését még tovább fokozza a prémium minőségű 19 mm-es szilikon szíj, amely légáteresztő és gyengéd a bőrrel.

12 előre beállított sportmód

Az UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green intelligens fitneszóra hamar a személyes fitnesz segédeddé válik a karodon, amelynek segítségével precízen mérheted meg a fizikai aktivitásodat, majd kielemezheted azt a mobilalkalmazásban. A karóra előre beállított üzemmódokat kínál 12 különböző sporthoz, mint például a séta, futás, kerékpározás, ellipszis tréner, evezés vagy jóga. A vízálló kialakításának köszönhetően ideális az uszodába is.

Pulzusmérés és napi aktivitásmérés

A HX3600 precíziós optikai érzékelő folyamatosan, közvetlenül a csuklódról méri a pulzusodat. Hogyha a mért érték túl magas, a karóra gyengéd rezgéssel figyelmeztet, amikor túllépted a maximális hatékonyság határértékét. Az UMIDIGI Uwatch GT okosóra továbbá olyan praktikus fitnesz funkciókkal is büszkélkedhet, mint a kalóriaszámlálás, a lépésszámlálás, a megtett távolság vagy az alvás megfigyelése.

Energiatakarékos chip a hosszabb akkumulátor élettartamért

Alacsony energiafogyasztású NORDIC lapkakészletével és optimalizált energiafogyasztásával az UMIDIGI Uwatch GT okosóra hosszú akkumulátor üzemidőt biztosít, amely normál használat mellett töltésenként 10-15 napos üzemidőt is jelenthet. A modern Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész sokkal energiahatékonyabb, mint a korábbi verzió, segítségével gyorsabban és stabilabban párosíthatod a készüléket az okostelefonoddal.

Értesítések fogadása mobiltelefonról

Hogyha párosítottad az UMIDIGI Uwatch GT órát az okostelefonoddal, fogadhatod a telefonhívások, SMS üzenetek, e-mailek, az aktuális időjárás és a közösségi hálózatok történéseinek értesítéseit közvetlenül a karórán. Emellett az óra olyan továbbfejlesztett automatikus világítást nyújt a kijelzőn, amely megkönnyíti az idő és más fontos információk vezérlését.

Színes TFT érintőképernyő

Az 1,33" TFT színes kijelzőt prémium minőségű, karcálló edzett üveg védi, amely tökéletes védelmet nyújt a vízzel és a por bejutásával szemben. A karóra megjelenését mindig az aktuális hangulatodhoz igazíthatod, széles körű stílusos számlap kínálatból választhatsz analóg vagy digitális időkijelzéssel.

VeryFitPro mobilalkalmazás

Az UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green intelligens fitnesz óra kompatibilis a VeryFitPro (Android, iOS) mobilalkalmazással, amelynek segítségével megtekintheted és kiértékelheted a mért adatokat. Ez magában foglalja az olyan funkciókat is, mint a napi célok beállítása, az elégetett kalória számítása, az alvásfigyelés, vagy az értékek megosztása az edződdel vagy a barátaiddal. Az alkalmazás jól átlátható felhasználói felülettel rendelkezik.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Arany Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UMIDIGI Uwatch GT Midnight Green.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ