Shop roku AP+ plus nový vizuál

Védőfelszerelések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Férfi
(3)
Női
(9)
Gyerek
(26)
Uniszex
(66)
Speciális
(2)
Szűrőosztály
FFP2
(8)
FFP1
(3)
Normák
EN 149: 2001+A1 2009
(4)
EN14683:2019
(5)
EN 166
(5)
EcoPass Certificate
(1)
Anyag
Műanyag
(27)
Gél
(6)
Polikarbonát
(6)
Textil
(5)
Nanotextília
(5)
Szín
Fehér
(60)
Fekete
(13)
Piros
(3)
Világos
(14)
Lila
(3)
Kék
(7)
Narancssárga
(1)
Átlátszó
(2)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(7)
Szürke
(1)
Többszínű
(1)
Zöld
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A védőfelszerelésnek különösen nagy hasznát veszed, amikor maradandó egészségkárosodás veszélye áll fenn. Kínálatunkban a légutak, a szem és a kéz védelmére szolgáló eszközök bő választéka áll rendelkezésre, és környezeted fertőtlenítésére szolgáló termékeket is szép számban találsz. Segítünk eligazodni a kínálatban, hogy könnyebben el tudd dönteni, melyik darab lesz a legjobb befektetés egészséged védelmére.

Tovább

Mikor van szükség védőfelszerelésre? Az egészségügyben gyakorlatilag nélkülözhetetlen

A rendkívül tartós és ellenálló alapanyagokból készülő, speciális védőfelszerelés segít kiküszöbölni a felesleges bonyodalmakat, ha a dolgozók tartós egészségügyi károsodás veszélyének vannak kitéve munkájuk végzése közben. Védőfelszerelés használható az egészségügyben, vegyi anyagokkal végzett munka közben, vagy veszélyes, zajos és poros környezetben.

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók védőeszközei elsősorban a légutakat védik

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók számára készülő védőeszközök a légutakat óvják a káros anyagoktól és a fertőzésektől.

A maszk védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben

védőmaszk tökéletes eszköz a káros részecskék, például a por vagy az aeroszolok, de a baktériumok és a vírusok kiszűrésére egyaránt. Kiválasztásánál a legfontosabb szempont a szűrési kategória, amely a védelem mértékét jelzi.

  • Az FFP1 védőmaszk a fúrás, csiszolás vagy vágás közben keletkező porszemcsék és aeroszolok elleni védelemre szolgál. Munkavédelmi eszközként jól állja a sarat, de a fertőzésekkel szemben nem véd.
  • Az FFP2 védőmaszk már az apróbb részecskéket és aeroszolokat is képes felfogni. Használható festés, hegesztés, vagy üveggel végzett munka közben. Tökéletes védőeszköz allergiával küzdők számára, illetve fertőzések megelőzésére.
  • Az FFP3 védőmaszk a leghatékonyabb. Megbízhatóan felfogja a legfinomabb porszemcséket, a mérgező anyagokat, valamint a baktériumokat és a vírusokat egyaránt. Megbízhatóan alkalmazható a gyógyszeriparban, vagy húsfeldolgozó üzemekben.

Fertőzésveszély fennállása esetén elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés viselése. Az FFP3 szelepes maszkok a részecskék akár 99% -át képesek felfogni, így a COVID-19 és egyéb vírusok sem hatolnak át rajta.

Az arcmaszk megvédi a környezetet viselője mikroorganizmusaitól

Az arcmaszk meggátolják a mikroorganizmusok környezetbe kerülését, viszont aeroszol koncentráció, fertőzéscseppek, por és más szennyező anyagok ellen csak részben nyújt védelmet. Használata egyszerű, könnyű és gyors, ráadásul hipoallergén. Hátránya az alacsonyabb szigetelőképesség, illetve a tény, hogy szűrési hatékonysága gyorsan csökken.

Védőmaszk kontra arcmaszk - mi a különbség?

Az alapvető különbség abban rejlik, hogy míg az arcmaszk a környezetet védi a viselője által kibocsátott mikroorganizmusoktól, a védőmaszk a viselőjét védi a környezet káros hatásaitól. A védőmaszk természetesen hatékonyabb, de a klasszikus papír arcmaszk is jobb a semminél nehéz munkakörülmények, vagy fertőzöttség fennállása esetén.

Védőeszközök a szem és a kéz védelméért

A légutak védelme mellett a szem és a kéz óvása szintén fontos szempont az egészségügyi dolgozók, és mindenki számára, aki különféle káros anyagokkal találkozhat munkavégzés közben.

  • védőszemüvegeknek két típusa ismert. A nyitott védőszemüveg építőiparban és üzemekben, gyártási folyamatok során tesz jó szolgálatot, a csukott változat, pedig a vegyszerekkel dolgozók, vagy csiszolást, vágást és anyagmegmunkálást végzők számára elengedhetetlen.
  • munkavédelmi kesztyű mindenekelőtt a sérülésektől és a szennyeződésektől védi a kezet. Viselésekor a fogás pontosabb, a kéz meleget és kényelmet élvezhet, illetve a kesztyű meggátolja a bőr vegyszerekkel érintkezését is. További segédeszközökkel kiegészítve szinte minden fizikai munka végzése közben viselendők.

A védőszemüveg és a védőkesztyű nem csak üzemi környezetben, hanem védelmi eszközként is használható. Villanyszerelés közben például, nemcsak a bőrt óvja, hanem áramütés ellen is véd.

Melyik négy védőeszköz szükséges a steril és biztonságos környezet kialakításához?

A felsorolt segédeszközökön túl a munkahelyeken elengedhetetlen a biztonságos, steril, illatos és tiszta környezetet biztosító eszközök használata.

  1. fertőtlenítőszerek valóban tiszta, biztonságos, kórokozó, baktérium, és vírus mentes környezetet biztosítanak. Elsősorban a padló-, a textília-, a bútor-, és a kézfertőtlenítő szereket soroljuk ide. 
  2. A fertőtlenítő állvány a kézfertőtlenítő szer elhelyezésére használatos. Beltéren és kültéren egyaránt állja a sarat. Pedálmechanizmusos és mozgásérzékelős változatban érhető el.
  3. Az ózongenerátorok olyan légtisztító berendezések, amelyek a környezetet megszabadítják a vírusoktól, a baktériumoktól, a penészgombától és a kellemetlen szagoktól. Háztartások, irodák, műtők és egyéb helyiségek fertőtlenítésére alkalmasak.
  4. hőmérő minden háztartás és minden munkahely elengedhetetlen darabja. A test hőmérsékletének növekedése jelzi, ha valami nincs rendben. Érintéses és érintésmentes változatban kapható.

A gyermek védőfelszerelés legféltettebb kincseidet védi

Az apróságok általában szeretnek felfedezni, megérinteni mindent. Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban ismerkedhessenek a világgal, tanácsos a sérüléseket és a szennyeződést megelőző védőeszközöket beszerezni számukra különféle védőöltözetek, kesztyűk és védőszemüvegek formájában. A gyerekek így biztonságosabban segíthetnek a konyhában anyának, vagy a műhelyben apának.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
159 termék
3,9 22×
Tesla intelligens hőmérő
Digitális hőmérő érintésmentes, hőmérsékletmérés infravörös érzékelési módszerrel, emberek és tárgyak hőmérsékletmérése, lázra hangjelzéses figyelmeztetés, működéshez 2x AAA elem szükséges, automata kikapcsolás funkció, LED kijelző, telefon csatlakozás applikáció segítségével
12 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_11
4,7 95×
Thermopro TP49W
Időjárás állomás - otthoni, beltéri, aktuális időjárási adatok, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, fő egység és akkumulátor a csomag része, elhelyezése falra és asztalra
3 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE069
4,4 37×
Laica digitális hőmérő
Digitális hőmérő - az emberi test hőmérsékletének, továbbá felületek vagy a folyadékok felületi hőmérsékletének mérésére alkalmas, a hőmérséklet mérésekor hangjelzés figyelmeztet, 1-5 cm távolságra tartsa a készüléket a test felületétől, a felülettel való közvetlen érintkezés nélküli méri meg a hőmérsékletet, a háttérvilágítású LCD kijelző három színben világít: zöld szín - normál hőmérséklet , sárga szín - láz, piros szín - magas láz, magas láz esetén riaszt, csendes mérési mód, különösen alkalmas alvás közbeni gyermekek hőmérsékletének mérésére, méretek: 14 × 7,8 × 4 cm, tömeg: 108 g, kijelzőfelbontás 0,1 °C /0,1 ° F , a mérési tartomány hőmérséklete: 0 °C és 100,0 °C (32,0 - 212,0 °F), tápegység: 2 × AAA elem (mellékelve), automatikus kikapcsolás 18 másodperc után, 50 legutolsó mérést megőrzi a memória, megfelel az európai jogszabályoknak 93/42 / EHC
13 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIBT668
4,5 15×
ThermoPro TP60C
Időjárás állomás - otthoni, vezeték nélküli, beltéri és kültéri, aktuális időjárási adatok, mért értékek: hőmérséklet, nedvességtartalom, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 60 m, fő egység, érzékelő és akkumulátor a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 79 × 66 × 20 mm (Ma×Sz×Mé)
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DFSE086
4,0
OMRON GentleTemp 520, 3 év garancia
Hőmérő - érintős működés, használható fülben történő mérésre, mérési sebesség: 1s
16 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM100d
4,2 427×
TrueLife Care Q6
Hőmérő - érintés nélküli - infravörös működés, használható homlokon történő mérésre, mérési sebesség: 1s
7 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLTE892
4,4
Laica érintés nélküli hőmérő
Digitális hőmérő - hőmérséklet mérése a fülben és a homlokon, felületek vagy folyadékok hőmérsékletének mérésére, hangjelzés a hőmérséklet megmérésekor, érintés nélküli hőmérséklet-mérés a homlokon 1-5 cm távolságból, LED-kijelző három színben: zöld szín - normál hőmérséklet, sárga szín - láz, piros szín - magas láz, csendes mérési mód, ami különösen alkalmas a gyermekek alvás közbeni hőmérsékletének mérésére, méretek: 17 × 7 × 2,8 cm, tömege: 92g, kijelző felbontása 0,1°C/0,1°F, hőmérséklet-mérés tartománya: 0°C-tól 93,2°C-ig (32,0 - 198,7°F), energiaellátás: 2 × AAA elem (mellékelve a csomagban), automatikus kikapcsolás 30 másodperc után, 9 utóbbi mérés tárolása a memóriában, megfelel a 93/42 / EHC sz. európai jogszabályoknak
18 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIBT736
4,1 11×
Braun NTF 3000
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 2 másodperc,
17 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRANT300
4,1 11×
BRAUN NTF 3000
Gyerek lázmérő - érintés nélküli - infravörös, mérési idő: 2 másodperc,
17 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BRANT300
3,0
Beurer FT 100 (5 év garancia)
Érintésmentes lázmérő - a test-, környezeti és felületi hőmérséklet érintésmentes mérésére, infravörös technológia, hőmérséklet kijelzés °C-ban és °F-ban, LED lázriasztás, hangjelzés a mérés végén, memória 60 mérésre, tápellátás 3 AAA elem, 5 év garancia
32 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MPTepl01
3,0
Beurer FT 100 (5 év garancia)
Érintésmentes lázmérő - a test-, környezeti és felületi hőmérséklet érintésmentes mérésére, infravörös technológia, hőmérséklet kijelzés °C-ban és °F-ban, LED lázriasztás, hangjelzés a mérés végén, memória 60 mérésre, tápellátás 3 AAA elem, 5 év garancia
30 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MPTepl01
4,8 17×
HARTMANN Veroval Baby, kék
Digitális hőmérő - érintésmentes, infravörös, kék színben
18 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HARtp08
4,8 17×
HARTMANN Veroval Baby, kék
Digitális hőmérő - érintésmentes, infravörös, kék színben
17 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HARtp08
HIKVISION DS-2TP31B-3AUF Termográfiai kézi kamera - Hőkamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
HIKVISION DS-2TP31B-3AUF Termográfiai kézi kamera
Hőkamera - testhőmérséklet mérésére, mérési tartomány 30 °C és 45 °C között (± 0,5 °C), micro SD kártya (8 GB mellékelve), 2,4" LCD kijelző 320 x 240 pont felbontással, hőmérséklet érzékelő 160 x 120 pont felbontással, akár 8 óra töltéssel, 36 hónap garancia
368 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HiDS
HELBO HELTES PANDA - Digitális hőmérő Típusok
HELBO HELTES PANDA
Digitális hőmérő - az emberi testhőmérséklet rendszeres mérésére tervezték, háromféle módon: szájon át, rektálisan vagy axillárisan, ismételt használatra, klinikai vagy otthoni használatra, minden korosztály számára, beleértve a 8 év alatti gyermekeket is, gyermekek számára felnőtt felügyelete mellett használható
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HELdgt52
HELBO HELTES DUCKY - Digitális hőmérő Típusok
HELBO HELTES DUCKY
Digitális hőmérő - az emberi testhőmérséklet rendszeres mérésére tervezték, háromféle módon: szájon át, rektálisan vagy axillárisan, ismételt használatra, klinikai vagy otthoni használatra, minden korosztály számára, beleértve a 8 év alatti gyermekeket is, gyermekek felnőtt felügyelete mellett használhatják
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HELdgt69
BEURER FT 95 / 5 év garancia
Érintésmentes lázmérő - a testhőmérséklet (34 - 42,2 °C) és a felületi hőmérséklet (0 - 80 °C) érintésmentes mérésére, infravörös technológia, hőmérséklet kijelzés °C-ban és °F-ban, lázriasztás, hangjelzés a mérés végén, memória 60 mérésre, AAA elemes tápegység, 5 év garancia
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MPTepl03
CELTEX Medilux szélesség 60 cm 9 db
Vizsgálóágy takaró 2 rétegű vizsgálóágyak esetében, cellulóz, fehér, 132 töredék, Tekercs magassága 60 cm, A töredék hossza 38 cm, 50 méter, átmérő 13,1 cm - 2 257,41 Ft/db
20 320 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: UBR107
Vicks VNT200
Érintésmentes lázmérő - frontális, innovatív, klinikailag bizonyított technológia, könnyen használható, nem invazív hőmérsékletmérés, pontos eredmény
13 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VICbzt06
BEURER FT 95 / 5 év garancia
Érintésmentes lázmérő - a testhőmérséklet (34 - 42,2 °C) és a felületi hőmérséklet (0 - 80 °C) érintésmentes mérésére, infravörös technológia, hőmérséklet kijelzés °C-ban és °F-ban, lázriasztás, hangjelzés a mérés végén, memória 60 mérésre, AAA elemes tápegység, 5 év garancia
27 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MPTepl03
4,2 12×
OAXIS TM0601-GY01 - szürke
Érintésmentes lázmérő - érintésmentes infravörös hőmérő, mérési eredmény 1 mp alatt, kiemelkedő pontosság, maximális eltérés: +/- 0,2°C/0,2°F, figyelmeztetés hőemelkedés esetén, LCD kijelző háttérvilágítással, felületi hőmérséklet mérésére is alkalmas
13 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OAXDT020
4,6 86×
FFP2 NR légzésvédő maszk - 5db
Pormaszk - univerzális méret, nemszőtt textíliából készült, FFP2 szűrőosztályú, uniszex, 5 darabos kiszerelés - 178 Ft/db
890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUNRE01
4,0
BRAUN PRT 2000 AGE AGE Precision
Gyerek lázmérő - érintős, mérési idő: 8 másodperc,
7 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAPR200
4,8 12×
PERRIGO Alcogel Hand Cleanser 200 ml
Kézfertőtlenítő gél - öblítésmentes, alkoholos, űrtartalma 200 ml, felnőtteknek - 4 450 Ft/1 l
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: MYD196

Védőfelszerelések

Védőfelszerelések

A Védőfelszerelések kategóriában összesen 159 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó védőfelszerelések Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább védőfelszerelések A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb védőfelszerelések A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: védőfelszerelések vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ