Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Be quiet! PURE POWER 12 M 650W

Termékkatalógus
Be quiet! PURE POWER 12 M 650W - PC tápegység

Vélemények: Be quiet! PURE POWER 12 M 650W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Be quiet! PURE POWER 12 M 650W témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Be quiet! PURE POWER 12 M 650W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Be quiet! PURE POWER 12 M 650W megvásárlása után te is írsz értékelést.
47 790 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: Be quiet! PURE POWER 12 M 650W
Hitelesített vásárlás
A Fractal Design North és az Asus TUF B550-PLUS WIFI II kombinációjával volt egy problémám a dobozban! a 24 tűs tápegység csatlakoztatásához a bázishoz. A kábel alig érte el, és nem kattant be (körülbelül 50 percig küzdöttem vele). Több oka is van. A tápcsatlakozó helyén lévő lapnak nincs tartója, ezért egy kicsit meghajlott. A kábel a csatlakozó előtt megkeményedik, és bonyolult módon kanyarodik. Plusz a hossza, nos. A dobozba szerelés előtt mindent kipróbáltam a szabadban, és a vezetékezés egyáltalán nem okozott gondot (a kihúzás klasszikusan szörnyű), szóval nem tudom, ilyen küzdelemre biztosan nem számítottam. Kissé szokatlan a tápegység oldalán lévő kábelezés is, ahol a kábel kettéválasztva és (számomra) szokatlanul, mintha maga fölé lenne dugva. Maga a kábelezés nem jelent problémát - a mellékelt kézikönyv kellően elmagyarázza. A 8pin a CPU tápegységhez lapos a csatlakozók között, ami jól hangzik, de a fent említett doboz/lap kombinációban van egy csomó (a tápegység csatlakozóinak tájolása miatt) körülbelül a kábel hosszának felénél, és kissé akadályozta a jobb oldalfal záródását. És ismét, a kábel egy kicsit rövidebb volt, mint amit szerettem volna. Klasszikus 6+2pin grafikus kártyához probléma nélkül. A többi kábellel még nem volt szerencsém.
Tartalmazza a PCIe 5.0 szabványos kábelt (RTX 40xx kártyák táplálásához)
Teljesen moduláris
Tömör, de hatékony kézikönyv
Kábelhossz/vezetés (bővebben a szövegben)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ