Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ELÍZ EWH 220 ERP

Termékkatalógus
ELÍZ EWH 220 ERP - Ventilátoros hősugárzó

Vélemények: ELÍZ EWH 220 ERP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ELÍZ EWH 220 ERP témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ELÍZ EWH 220 ERP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ELÍZ EWH 220 ERP megvásárlása után te is írsz értékelést.
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Kralupy nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: ELÍZ EWH 220 ERP
Hitelesített vásárlás
Kicsomagolás után megállapítottam, hogy az alsó rész egyáltalán nem volt megfelelően összeszerelve, a kijelző alatti fele teljesen el volt csúszva, és a fedél egyáltalán nem tartott zárva. Nem bíztam ebben a konstrukcióban, ezért visszaküldtem.
Rossz kivitelezés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ