Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: SENCOR SFR 5400WH

Termékkatalógus
SENCOR SFR 5400WH - Airfryer

Vélemények: SENCOR SFR 5400WH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SFR 5400WH témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SFR 5400WH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SFR 5400WH megvásárlása után te is írsz értékelést.
58 690 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: SENCOR SFR 5400WH
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyorsan, egyenletesen süt. Több étel is elkészíthető vele egyszerre.
Gyorsan, egyenletesen süt. Több étel és elkészíthető vele egyszerre.
Nincs.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 11. 08., változat: SENCOR SFR 5400WH
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól működik, tetszetős. Próbáltunk benne egyszerre sütni fagyasztott hasábburgonyát és fagyasztott rántott csirkemellfilét. A hús rendben volt, a burgonya nem sült meg kellően. S ez volt az első komoly használat, s hogy ettől-e vagy mástól nem tudom, de mindennek műanyag íze lett. Azóta már csökkent ez az íz, többedszeri használat után, de még mindig érezni lehet kicsit. Érdekes, hogy fagyasztott pizza sült benne legelőször, annak nem volt ilyen íze. S megemlítem, hogy a pizza sokkal finomabb és jobb állagú lett mint ez idáig bármikor normál sütőben sütve. Melegszendvics is tökéletes lett benne sütve. Egyebet még nem próbáltunk. A fogantyú lehetne jobban átgondolt, a tálat pl. karcolja (tervezem, hogy valami szilikonnal bevonom az akasztó érintett részét). Alapvetően jó készülék. Igen jó áron sikerült megvásárolni, legalábbis a jelenlegi árakhoz képest. Ha pedig a funkcionalitást is figyelembe vesszük, szerintem kimondottan jó vétel volt.
Praktikus, könnyen kezelhető (mind manuálisan, mind előre programozott menüből). Jó, hogy lehet látni mi történik benne, hasznos és megkönnyíti a dogokat, hogy keveri a tálban pl. a hasábburgonyát.
Fogantyú, s nem vagyok biztos benne, hogy képes lesz-e egyszerre sütni dolgokat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ