Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X

Termékkatalógus
WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X
5 2 értékelés
Mosogatógép - szűk (45 cm), szabadon álló és paneles, energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), zajkibocsátási osztály C, evőeszközkosár, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, aqua stop, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, gyerekzár, perfect GlassCare, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és néma üzemmód, méretek 85 × 45 × 59 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  WHIMY023 Termékszám:  869991553010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X

Mosogatógép WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X Műszaki vázlat

Szeretnél mást is csinálni az állandó mosogatáson kívül és az időn kívül a vízzel is szívesen spórolnál? Ez a(z) WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X mosogatógép egy beindítással akár 10 terítékkel is megbirkózik, miközben Te azt csinálsz, amit szeretnél. 45 cm-es szélességével kiváló a kisebb háztartásokba, a szűkebb konyhákban is gond nélkül elfér. A szabadonálló mosogatógép helyét tetszés szerint kiválaszthatod. A(z) WHIRLPOOL mosogatógép a(z) E energiaosztályba tartozik. Valamint, a(z) C zajkibocsátási osztályba került besorolásra. Ha lényeges szempont számodra az átláthatóság és a könnyű kezelés is fontos, akkor ezt a külső kezelőpaneles modellt neked találták ki. Rozsdamentes acél színével a(z) WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X kiválóan illeni fog a konyhádba. Ennél a gépnél saját igényeid szerint állíthatod be a kosarak elhelyezkedését. Az Aquastop funkció megakadályozza, hogy eláztasd az egész házat, rögtön elzárja a vízellátást, ha valami hiba folytán leállna a program. Ha kisgyermekeid vannak, hasznos lesz számodra a gyerekzár funkció, hogy ne tudjanak játszani a géppel.

A(z) WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X mosogatógép legfőbb jellemzői

  • A(z) WHIRLPOOL mosogatógép gondoskodik a mosatlanról helyetted
  • Szabadonálló kivitelének hála bárhova helyezheted
  • Energiaosztály: E
  • Zajkibocsátási osztály: C
  • Könnyen beállítható és átlátható programok a kezelőpanelen
  • Kisebb szélességével leginkább a szűkebb terekbe ajánlott
  • Színe: rozsdamentes acél
  • Funkciói: evőeszközkosár, késleltetett indítás, AutoOpen szárítás, aqua stop, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő, AquaStop, gyerekzár, perfect GlassCare, gyors mosás, mosás végét jelző hangjelzés és néma üzemmód
  • Egyidejűleg 10 teríték fér el benne
  • Méretei: 85 × 45 × 59 cm
  • Átlagos energiafogyasztás (ECO program): 76

Milyen funkciókat kínál ez a(z) WHIRLPOOL mosogatógép?

A gép nagy előnye a késleltetett indítás, amely lehetővé teszi a mosogatás kezdőidőpontjának kiválasztását. A Quick PowerWash program elindításával az edények kevesebb, mint egy óra alatt tökéletesen el lesznek mosva. Dedikált szenzor érzékeli a víz állapotát és határozza meg az ideális vízmennyiséget és hőmérsékletet. Evőeszköztartó kosár is rendelkezésre áll, hogy az evőeszközök is tökéletesen tisztára legyenek mosva. A finom poharakat is nyugodtan beteheted, a Perfect GlassCare program használatával kíméletesen bánhatsz velük. A mosogatási program befejezése után az ajtó kinyílik, így az edények gyorsabban száradnak. A kijelző segítségével áttekintést kaphatsz az összes programról és a kiválasztásuk is gyerekjáték. A fantasztikus Aqua Stop funkció meghibásodás gyanúja esetén késedelem nélkül elzárja a vízellátást.

Paraméterek

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Energiaosztály
E Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
76 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
10 × Kész!
ECO ciklus időtartama
230 óra (13 800 perc) Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály
E Kész!
Energiafogyasztás (ECO program)
76 kWh/100 c. Kész!
Edénykészlet kapacitás
10 × Kész!
ECO ciklus időtartama
230 óra (13 800 perc) Kész!
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program)
6 l Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Levehető felső fedél , Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
85 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
45 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
59 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,55 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL WSFO 3T125 6PC X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ