Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU
Légtisztító - 600 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 125 m² max. ajánlott szobaméret, 68 - 68 dB(A) zajszint, antibakteriális, vírusölő, elektrosztatikus, szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, páramentesítés, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, 3 tisztítási mód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, szűrőcsere és CO-szint jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, felszereltség: porérzékelő, kijelző és digitális vezérlőpanel, méret: 81,7 × 38,9 × 37,3 cm (Ma×Sz×Mé), 6,5 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIAMI124 Termékszám:  41586 Gyártó honlapja:
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU 147 090 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból ez a modern Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU légtisztító készülék. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és az effektív antibakteriális, antivírus, elektrosztatikus szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 125 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és levegő párátlanítása.

Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...
Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU légtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Xiaomi légtisztító könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Hatékonyan megszünteti a cigarettafüst szagát is a levegőben
  • Egy szűrő a tökéletesen tiszta levegőért
  • Szűrő típusa: elektrosztatikus, antibakteriális és vírusölő
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok semlegesítésére képes
  • 125 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 600 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • 3 tisztítási móddal rendelkezik az optimális szűrés érdekében
  • Párátlanítja a levegőt és megakadályozza a penészesedés kialakulását
  • Teljesítménye szabályozható
  • A beépített időzítő biztosítja, hogy a légtisztító a kiválasztott idő letelte után kikapcsoljon
  • A légtisztítót könnyen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens
  • A fizikai gombok segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Digitális vezérlőpanellel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés hívja fel a figyelmet
  • Egy praktikus kijelző tájékoztat a CO-szintről
  • A porérzékelő a porszemcsék koncentrációját figyeli
  • Egy ilyen hasznos Xiaomi légtisztító készülék teljesítménye 60 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 68 dB(A), és ez az érték legfeljebb 68 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű légtisztítót a méltán népszerű Xiaomi gyártótól

Egy ilyen modern Xiaomi légtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Felbecsülhetetlen értékű eszköz azokban a háztartásokban, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések eltávolításáról gondoskodik, hanem hatékonyan tisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Ez a modern légtisztító készülék 3 tisztítási módot biztosít az optimális szűréshez. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Minden automatikusan kerül beállításra, így nem kell aggódnunk a vezérlés miatt. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. A gyakorlati funkciók közé tartozik az automatikus leállítás. A szűrőcsere jelző akkor jelenik meg, ha a szűrőt ellenőrizni vagy esetleg ki is kell cserélni.

Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...
Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Ezen Xiaomi légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens. A technikailag kevésbé képzett felhasználók is könnyen vezérelhetik, magán az eszközön található fizikai gombokon keresztül. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az digitális kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony szűrés érdekében automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen hasznos Xiaomi levegőtisztító gép lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen Xiaomi levegő tisztító nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. A légtisztító jól látható kijelzővel van ellátva, amely tájékoztat a CO-szintről. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön. A készülék abban is segít, hogy megszüntessük a házban lévő túlzott páratartalmat. Egy ilyen modern Xiaomi légtisztító berendezés hatékonyan tudja szabályozni a levegő páratartalmát, ezáltal minimálisra csökkenti a penész kialakulásának kockázatát.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Ezen Xiaomi légtisztító készülék beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegő elérése egyetlen szűrőnek köszönhető. Az elektrosztatikus szűrő hatékonyan biztosítja a szilárd részecskék, baktériumok és vírusok eltávolítását. Előnye a moshatósága. A levegő tisztítóban lévő antibakteriális és vírusölő szűrő megbízhatóan semlegesíti a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok tökéletes kiszűrésére fejlesztették ki. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Xiaomi légtisztító készülék 600 m³/h kapacitású. A minimális zajszint értéke 68 dB(A), illetve a maximális érték 68 dB(A).

Méretei:

81,7 × 38,9 × 37,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,5 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
125 m2 Kész!
Maximális zajszint
68 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
68 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
125 m2 Kész!
Maximális zajszint
68 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
68 dB(A) Kész!
Tisztítási módok száma
3 Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Kijelző, Digitális vezérlőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth, Google Asszisztens Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Levegő párátlanítása Kész!

Méret & súly

Szélesség
38,9 cm Kész!
Mélység
37,3 cm Kész!
Magasság
81,7 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Németország, Ausztria Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Xiaomi Home Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ