50" Hisense 50A7KQ

Termékkatalógus
50" Hisense 50A7KQ
2,5 2 értékelés
Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
165 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HIS020l9g0a Termékszám:  50A7KQ Gyártó honlapja:
50" Hisense 50A7KQ 165 390 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

184 960 Ft
Szett megvásárlása

50" Hisense 50A7KQ

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű HISENSE tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 9,5 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Hisense 50A7KQ tévé fontosabb jellemzői

  • Ezen HISENSE televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A televízió 9,5 ms válaszidőt nyújt
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • 275 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző garantálja, hogy olyannak lássuk a színeket, amilyenek valójában
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme QLED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Nagyszerű képet ad még akkor is, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a filmeket.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 50
Televízió 50

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Vidaa smart televízió sok érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a fejlett HISENSE TV összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket a legjobb hangteljesítmény érdekében.

Televízió 50

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek HISENSE QLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

64,7 × 111,7 × 7,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,7 × 7,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Maximális fényerő
    275 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    9,5 ms Kész!
    Játék jellemzői
    VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,7 cm Kész!
    Magasság
    64,7 cm Kész!
    Mélység
    7,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,7 cm Kész!
    Tömeg
    15,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 50" Hisense 50A7KQ termékhez:

    55" Hisense 55A7KQ

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    190 790 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    65" Hisense 65A7KQ

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    239 890 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    43" Hisense 43A7KQ

    Televízió - SMART, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 200×200, 14 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    144 890 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Hisense 50A7KQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hisense 50A7KQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Hisense 50A7KQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Hisense 50A7KQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Hisense 50A7KQ.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ