50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919

Termékkatalógus
50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, Titan OS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi, DTS:X, F energiaosztály
391 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WC389n6j2b4 Termékszám:  50PUS8919/12 Gyártó honlapja:
50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 391 590 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Philips TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 10 s-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a fejlett Titan OS operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 50
Televízió 50

50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 televízió jelentősebb tulajdonságai

  • A remek Philips televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 10 s válaszidővel rendelkezik
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a modern Titan OS operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely garantálja a világos képernyőt és a tiszta képet.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 50
Televízió 50

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Eme Philips TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a remek Titan OS smart televízió számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, ahol található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében.

Televízió 50

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Philips LCD LED televízió lenyűgöz multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer a TV hátulján. Színes LED-ek segítségével fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely alkalmazkodik a megjelenített tartalomhoz. A feladat a TV nézés élményének javítása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftver segítségével, amit széles körben használnak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8

Méretek:

71,49 × 111,56 × 28,67 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

65,62 × 8,06 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,85 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    8 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    10 s Kész!
    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    111,56 cm Kész!
    Magasság
    71,49 cm Kész!
    Mélység
    28,67 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,62 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,06 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    47,47 cm Kész!
    Tömeg
    15,85 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    65 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    164 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" Philips The One 50PUS8919 50PUS8919 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips The One 50PUS8919. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" Philips The One 50PUS8919.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ