Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" Hisense 75U8KQ

Termékkatalógus
75" Hisense 75U8KQ
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 600×400, 50 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HIS020l9g03 Termékszám:  75U8KQ Gyártó honlapja:
75" Hisense 75U8KQ 671 190 Ft Raktáron 1 db
Vásárlás

75" Hisense 75U8KQ

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor biztos jól jönne neked ezen HISENSE TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 8 ms-es válaszidő kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 50W-os Soundbar hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75U8KQ TV főbb tulajdonságai

  • A csodálatos HISENSE TV mozivá varázsolja otthonod
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A televízió 8 ms válaszidőt nyújt
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 50W-os Soundbar hangszóró felel
  • 1300 cd/m² maximális fényerő mellett tökéletesen tisztán láthatunk valós és természetes színeket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerre támaszkodik
  • Mini LED háttérvilágítást kapott
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző HISENSE TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme QLED technológiát használó TV hihetetlen látványt nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Tökéletesen tiszta képet kapunk még oldalról nézve vagy erős fényben is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Ez az okos technológia, egy szenzor használatával, a környezeti fénytől függően állítja be az optimális képet.

Televízió 75
Televízió 75

Válj top játékossá ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek Vidaa smart televízió sok hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a modern HISENSE TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern HISENSE QLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

103,9 × 167,4 × 34,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

98,4 × 8,2 cm (ma×mé)

Tömeg:

48 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Maximális fényerő
    1 300 cd/m2 Kész!
    Színmélység
    8 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    8 ms Kész!
    Játék jellemzői
    AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,4 cm Kész!
    Magasság
    103,9 cm Kész!
    Mélység
    34,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    98,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,2 cm Kész!
    Tömeg
    48 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    116 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    240 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 75" Hisense 75U8KQ termékhez:

    55" Hisense 55U8KQ

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    313 990 Ft
    Raktáron 5 db
     

    65" Hisense 65U8KQ

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, 50 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
    Kosárba
    388 490 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Hisense 75U8KQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Hisense 75U8KQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Hisense 75U8KQ.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ