Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Samsung UE85CU8002

Termékkatalógus
85" Samsung UE85CU8002
4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
479 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176k4 Termékszám:  UE85CU8002KXXH Gyártó honlapja:
85" Samsung UE85CU8002 479 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

85" Samsung UE85CU8002

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung UE85CU8002 televízió fő jellemzői

  • Ezen Samsung TV valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel működik
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a remek Samsung TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely nagy élességet garantál. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén kaptak helyet, így megnyerő lehet azok számára, akik előnyben részesítik a vékonyabb TV kialakítást.

Televízió 85
Televízió 85

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 85

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Ez a remek Samsung TV rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

113,15 × 190,09 × 39,47 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

108,61 cm

Tömeg:

43,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-C Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    190,09 cm Kész!
    Magasság
    113,15 cm Kész!
    Mélység
    39,47 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,61 cm Kész!
    Tömeg
    43,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    304 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" Samsung UE85CU8002 termékhez:

    50" Samsung UE50CU8002

    Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    159 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    43" Samsung UE43CU8002

    Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    134 890 Ft
    Raktáron
     

    65" Samsung UE65CU8002

    Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    244 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Samsung UE85CU8002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung UE85CU8002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung UE85CU8002.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ