Shop roku Slevy s AP+

HealthLand Economical 2001 Carbon

Termékkatalógus
HealthLand Economical 2001 Carbon
4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Infraszauna - egyszemélyes, 1070 W teljesítmény, hősugárzó: karbon, beltéri világítás, hőmérséklet érzékelő, led világítás és tetőszellőző nyílás, külső mérete: 90×65×185cm, tömege: 94 kg
406 110 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  VGA0004 Termékszám:  64100LPLY Gyártó honlapja:
HealthLand Economical 2001 Carbon 406 110 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

HealthLand Economical 2001 Carbon

A HEALTHLAND ECONOMICAL 2001 CARBON infraszauna rendszeres használata segít a test megfelelő állapotban tartásában. A szén infravörös fény mélyen behatol az izomszövetbe, és már 50 °C-on is izzadást biztosít. A hagyományos szaunáknál alacsonyabb hőmérséklete miatt nem terheli annyira a szervezetet. A szénmelegítők hatékonyabbak és melegebbek, és infravörös fényük kombinálja a szaunák és a napfény hatásait.

A kanadai fenyőből készült kis szaunát bárhol elhelyezheted a lakásban, miközben elegendő helyet biztosít egy személy számára. A kanadai fenyő olyan fa, amely kitűnő tartóssággal rendelkezik, és az egyik legalkalmasabb anyag a szaunaépítéshez. A meleg levegős szauna kb 10 perc alatt melegszik fel, a hőmérséklet szabályozható 18-60 °C között digitális vezérléssel. Három darab oldalsó szénmelegítő és egy padlófűtés együtt biztosítja a leggyorsabb felmelegedést.

A Carbon Infrasauna HealthLand ECONOMICAL 2001 jellemzői

  • Kis szauna egy főre
  • Carbon fűtők - 3 × tér és 1 × padló
  • Intenzív felmelegedés 40 mm mélységig a bőr alatt
  • Tartós kanadai fenyőből készült
  • LED világítás modern rámpával
  • Keretes, üvegből készült ajtók edzett üvegből

Egyszemélyes infraszauna praktikus kiegészítőkkel

A kényelmet további kiegészítők segítik. A tető szellőztetés kellemes klímát biztosít a szaunában való tartózkodás alatt. A temperált üvegezésű mázas ajtók gondoskodnak a szaunák belsejéről és rengeteg fényről. Ha könyveket szeretnél olvasni, csak nyomd meg a LIGHT gombot, és a LED világítása lehetővé teszi. Szaunázáskor nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres folyadékellátásról. Az italtartóknak köszönhetően frissítőket is magaddal vihetsz a szaunába.

A HealthLand Carbon Infrasauna hatása

Csillapítja az ízületi fájdalmat, a megfázás vagy a stressz negatív hatásait. Segít a fogyásban is, mivel egyébként akár 600 kalóriát is éget 30 perc alatt. Kellemes belül, gyönyörű kívül. Az infraszauna hatásai megfiatalítanak, mert a szénmelegítők infravörös fénye 40 mm mélyen behatol a bőrbe. Ez biztosítja a vérkeringés gyorsulását, ami a szennyeződések, a vegyi anyagok és az elhalt sejtek azonnali kiválasztódását eredményezi. A bőr ezután szilárdabb és csökkenti a ráncok képződését. A fő hatás a szíven is érezhető, hiszen a test melegítése növeli a szív aktivitását, felgyorsítja a vérkeringést, fokozza és stabilizálja a vérkeringést.

Az infravörös szauna telepítése egy pillanat alatt kész

Az infravörös szauna telepítése nem bonyolult, de két ember szükséges hozzá. A szauna helyének sík és száraznak kell lennie. Ez egy előre elkészített panelekből álló kirakós játék, amelyet egyszerűen az utasításoknak megfelelően állíthatsz össze. A csatlakozó úgy vannak elhelyezve, hogy ne legyenek láthatóak, és nincs szükségük szerszámokra sem. Szükséged lesz egy csavarhúzóra, hogy csavarokat ne csak az ajtónál húzd meg. Csatlakoztasd a radiátorokat a kész csatlakozóval együtt.


Paraméterek

Emberek száma

Személyek száma
1 Kész!

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel
1 070 W Kész!

Csomag

Mélység
65 cm Kész!
Tömeg
94 kg Kész!
Szélesség
90 cm Kész!
Magasság
185 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HealthLand Economical 2001 Carbon.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ