DJI RC Motion 3

Termékkatalógus
DJI RC Motion 3
Távirányító - Magával ragadó mozgásvezérlés. A DJI Goggles 3 szemüveggel együtt használva a drón mozgása reagál a csuklómozdulatokra. A DJI RC Motion 3 robusztus zavarásgátló képességével kombinálva pontos pontról pontra történő irányítást érhetsz el. Kompatibilis a DJI Avata 2, DJI Mini 4 Pro, DJI Air 3 és DJI Goggles 3 modellekkel.
39 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DJI2411 Termékszám:  CP.RC.00000023.01 Gyártó honlapja:
DJI RC Motion 3 39 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlő fantasztikusan dinamikus drónrepülési manővereket tesz lehetővé. Használhatod önmagában vagy a DJI Goggles 3-mal kombinálva. A DJI Avata 2 drón irányítása és a DJI Goggles 3 használata során a drón mozgása reagál a csuklód mozdulataira, így a vezérlő segítségével pontosan irányíthatod a mozgását. A DJI Goggles 3-mal az RC segítségével vezérelheted az AR kurzort és navigálhatsz a szemüveg képernyőjén megjelenő menüben. Élvezni fogja a funkciók intuitív engedélyezését, a kamera beállításainak módosítását és az átviteli specifikációk megváltoztatását. A DJI RC Motion 3 vezérlő aerodinamikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít. A funkcionális gombok természetes elrendezése lehetővé teszi, hogy felszállásokat, megállásokat, üzemmódváltásokat és hatékony akrobatikus manővereket hajts végre az ujjaddal .

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlő legfontosabb jellemzői

  • A DJI Air 3 és DJI Mini 4 Pro drónokkal kompatibilis vezérlő
  • Nagyszerű dinamikus repülési manővereket tesz lehetővé a drónnal
  • Használható külön-külön vagy a DJI Goggles 3-mal kombinálva
  • A DJI Avata 2 drón vezérlése és a DJI Goggles 3 használatakor a drón mozgása reagál a csukló mozgására
  • A DJI RC Motion 3 kontroller aerodinamikus kialakításával tűnik ki, amely kényelmes tartást biztosít
  • A funkciógombok természetes elrendezése lehetővé teszi, hogy felszállásokat, megállásokat, üzemmódváltásokat és hatékony akrobatikus manővereket hajts végre egyetlen ujjnyomással.
  • A DJI RC Motion 3 vezérlő tartalmaz egy gombot a vészfékezéshez és a lebegéshez, a drón helyzetének szabályozásához, a repülési mód váltásához, gázpedált, FN választót a beállításokhoz, valamint egy zár vagy felvétel gombot is
  • Normál üzemmódban a joystickkal manipulálva a drón emelkedését, süllyedését vagy vízszintes repülési mozgását balra vagy jobbra irányíthatjuk
  • A DJI RC Motion 3 vezérlő 2 sávos rendszert kínál a pontosabb vezérlés érdekében
  • A gázpedál ravaszának megnyomása rögzíti a drón helyzetét, míg a teljes lenyomás feloldja a helyzetrögzítést és felgyorsítja a drón előrerepülését
  • A DJI RC Motion 3 biztonságos drónvezérlést kínál

A DJI RC Motion 3 segítségével vezérelheted a drón emelkedését, süllyedését és vízszintes mozgását

A DJI RC Motion 3 vezérlő tartalmaz egy gombot a vészfékezéshez és a lebegéshez, a drón helyzetének szabályozásához, a repülési mód váltásához, gázpedált, FN választót a beállításokhoz, valamint egy zár vagy felvétel gombot. Normál üzemmódban a joystickkal manipulálhatod a drón emelkedését, süllyedését vagy vízszintes repülési mozgását balra vagy jobbra. A joystick gyorsító segítségével a drón megfordítható .

DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 vezérlővel pontosan irányíthatod a drónt

A DJI RC Motion 3 vezérlő 2 sávos rendszert kínál a pontosabb irányítás érdekében. A gázkioldó megnyomása rögzíti a drón helyzetét, míg egy teljes nyomás kioldja a helyzetzárat, és előregyorsítja a drónt. A gázkar funkciónak van egy hátrameneti funkciója is. Ha visszanyomod, miközben a drón lebeg, akkor visszafelé fog repülni.

DJI RC Motion 3
DJI RC Motion 3

A DJI RC Motion 3 magával ragadó repülési élményt nyújt

A DJI RC Motion 3 biztosítja a drón biztonságos irányítását. A rögzítő gomb megnyomásakor a fékezés és a lebegés aktiválódik, így még a kihívást jelentő és sürgős helyzeteket is kezelni tudja. Az üzemmód gomb rövid megnyomása gyorsan vált a normál és a sport üzemmód között, a hosszú megnyomás az intelligens hazatérési pontot váltja ki. A DJI RC Motion 3 kontroller kompatibilis a DJI Air 3 és DJI Mini 4 Pro drónokkal . A DJI Goggles 3-mal kombinálva intuitív mozgásvezérlést szabadíthatsz fel a magával ragadó repülési élményért.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI RC Motion 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI RC Motion 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI RC Motion 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI RC Motion 3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ