ECG RK 1785 Colore

Termékkatalógus
ECG RK 1785 Colore
4,7 52 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő
11 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ECGRK547 Termékszám:  RK 1785 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

15 780 Ft
Szett megvásárlása

ECG RK 1785 Colore

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A kitűnő minőségű ECG gyorsforraló 1,7 l kapacitást és egyszerű kezelhetőséget kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kivitel az elegancia és a praktikusság ideális kombinációja, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. Az elegáns ECG elektromos vízforraló teljesítménye 2000 W. A praktikus kivehető szűrő megóvja a vizet a vízkőtől és a szennyeződésektől. A minőségi és megbízható ECG vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló ECG RK 1785 Colore Képernyő
Vízforraló ECG RK 1785 Colore Jellemzők/technológia

Ezen ECG RK 1785 Colore vízforraló legfőbb jellemzői

  • A stílusos ECG vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Kapacitása 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A megbízható ECG vízforraló energiafogyasztása: 2000 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Klasszikus dizájn
  • A kényelmes kezelést a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét huzamosabb ideig tartja
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, így védve van a vízkőlerakódástól.

Vízforraló ECG RK 1785 Colore Oldalnézet
Vízforraló ECG RK 1785 Colore Hátoldal

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka elektromos vízforraló

A praktikus ECG vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem a könnyű használatot biztosító forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. Bármilyen szögből a talpra helyezheted a gyorsforralót. Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, amely kedvenc italaid készítésekor jó szolgálatot tesz. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége. Ha esetleg másba fogsz és elfeledkezel a felforralt vízről, nem szükséges újra felmelegíteni. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hany foktol melegit? 40? Milyen hosszu a tapkabel? A vizszint mutató atlatszo muanyagreszben kulon viz van, vagy az megy ida, amit direkt csak femmel erintkezve akarok forralni/ melegiteni?

Kérdések és válaszok: ECG RK 1785 Colore
Kiegészítők: ECG RK 1785 Colore Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 1785 Colore. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG RK 1785 Colore.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ