HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO

Termékkatalógus
HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO
Robotporszívó felmosóval - alkalmas kemény padló, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, EPA szűrő, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, távirányító és teljesítmény szabályozás, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,26 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,26 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4,5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 9,9 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete, fémes és kék kivitel
146 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOOrb77 Termékszám:  38383009 Gyártó honlapja:
HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO 146 490 Ft Raktáron 2 db
Vásárlás

HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO

A jól kihasználható HOOVER Robotporszívó felporszívóz neked, hogy neked több energiád maradjon. kemény padló, úszó padló és sima padlók felületre nagyszerű választás. Padlótisztító funkciói: felszívás és törlés. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Ha szükség van rá, kiüríti önmaga a tartályt, ha az megtelik. Ezt az okos robotporszívót tudod csatlakoztatni okostelefonhoz vagy tablethez, így távolról is be lehet kapcsolni vagy be tudod állítani a porszívót. Nem hiányzik róla a hasznos lézeres és LiDAR navigáció. A lézeres navigáció gondoskodik arról, hogy pontos képet vegyen fel a kitakarítandó helyiségről, és a készülék a leghatékonyabb útvonalon haladjon a takarítással. A porszívó hatékonyan működik mindenféle megvilágítással bíró környezetben, ugyanis a navigációra nincsenek befolyással a fényviszonyok változásai. A LiDAR navigációs technológia képes részletes 2D térképet készíteni egy helyiségről, azonosítani a bútorokat, ajtókat és sok más tárgyat. Így a porszívó képes arra, hogy kikerülje az akadályokat.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

A szuper HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO robotporszívó legfontosabb tulajdonságai

  • A jól kihasználható HOOVER robot porszívó a következő felületen alkalmazható: kemény padló, úszó padló és sima padlók
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Nem maradt le róla a hasznos lézeres és LiDAR navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral látták el, amely kapacitása 2500 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 4,5 óra a feltöltéshez szükséges idő és miután fel lett töltve 120 perc ideig működőképes
  • Maximális kényelmet biztosít azzal, hogy szükség esetén a készülék automatikusan kiüríti a szennyeződéseket az állomásba egy zsák segítségével, melynek térfogata 0,26 l
  • Csak bizonyos helyiség porszívózására is ki tudod használni
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi
  • Mivel van rajta érzékelő, nem kell amiatt aggódnod, hogy leesik a robotporszívó a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • EPA szűrő típusú szűrővel büszkélkedhet Kiváló minőségű
  • A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz
  • 2 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • A precíz tisztítás biztosítása érdekében oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó takarít, te pedig bármi mást csinálhatsz - ezt kínálja az ismert HOOVER készülék

Ez az okos robot porszívó először felporszívóz, majd felmos, így gondoskodik a padló teljes körű tisztításáról otthonodban, és marad időd más, kedvelt tevékenységekre is. A feltörléshez nedves törlőkendőt és tisztítószert használ. Kimondottan az olyan padlókhoz ajánlott, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fapadlókhoz kiváló választás.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A neves HOOVER robotporszívó garantálja az alapos pormentesítést a minőségi kivitelezés mellett. Li-ion típusú akkumulátor került bele. Egy feltöltéssel a működési ideje 120 perc. A teljes feltöltöttség eléréséhez szükséges idő: 4,5 óra. Használható a népszerű Wi-Fi technológiával. Mobilalkalmazáson keresztül könnyedén lehet kezelni, ahol egyszerűen kiválasztod a területet és a takarítási ütemtervet. A porszívót a készüléken elhelyezett gombok segítségével vezérelheted. A tökéletes tisztaság érdekében a robot porszívón oldalsó, forgó kefét helyeztek el.

A közismert HOOVER robotporszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

Az ismert HOOVER robot porszívó olyan technológiákat és funkciókat kínál, amelyekkel kényelmesebb lesz a takarítás. A maximális kényelem érdekében a porszívó lehetőséget biztosít a gyűjtőkosár automatikus ürítésére a dokkolóállomásba, amely eldobható porzsákot tartalmaz, űrtartalma pedig 0,26 l. A porgyűjtő tartály anyaga műanyag. Biztosítja, hogy a por és a szennyeződések ne kerüljenek ki a porgyűjtőből. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a helyiség térképének memóriában történő tárolását, így a felhasználó megkezdheti a kiválasztott egy vagy több helyiség takarítását.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A népszerű HOOVER robotporszívó egy megbízható készülék, amelyre bármikor számíthatsz. A biztonságos takarítás érdekében a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy megakadályozza a készülék bútoroknak való nekiütközését, illetve a lépcsőről, vagy más, magasabban lévő helyekről való leesését. Ezenkívül létrehozhatod a saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy adott órára. Az akadályokat kikerüli, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbökön és dilatációs síneken akár 2 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó professzionális teljesítményében a népszerű HOOVER gyártótól

Értékelni fogod, hogy a szívóteljesítménye szabályozható, a szennyezettség mértékének megfelelően. A porzsák térfogata 0,26 l. A közismert HOOVER robot porszívó méretei 9,9 × 32,5 × 32,5 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 2,6 kg.

Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...
Robotporszívó HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO ...

Nem hiányzik róla a kiváló minőségű szűrőrendszer

EPA szűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. Az EPA-szűrő képes arra, hogy megkösse a levegőben lévő részecskéket, például az allergéneket.

Töltési mód:

akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

oldal és forgó

További kiegészítők:

szűrő, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Zajszintje:

65 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal, Forgó Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Kefe és szűrőtisztító eszköz, Felmosó tartozék Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,26 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,5 cm Kész!
Magasság
9,9 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Fémes, Kék Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte STAUBSAUGER HG4 HYDRO PRO HG4 HYDRO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ