Sony ULT TOWER 10, fekete

Termékkatalógus
Sony ULT TOWER 10, fekete
A kiszállítás
ingyenes
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív mélynyomó, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, 3,5mm jack, Bluetooth 5.3, USB flash lejátszás, USB tápellátás, A2DP, AAC, AVRCP és SBC kodekek támogatása, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
469 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  GS476f55 Termékszám:  SRSULT1000.CEL Gyártó honlapja:
Sony ULT TOWER 10, fekete 469 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Sony ULT TOWER 10, fekete

Az itt szereplő tételek: Sony ULT TOWER 10 + Sony ULT WEAR

Tetszeni fog

Bluetooth hangszóró az erőteljes hangzás szerelmeseinek

A Sony ULT TOWER 10 nagy teljesítményű hangszóró megbízhatóan megszólaltatja a nagyobb rendezvényeket is, és sűrű, kiváló minőségű, részletgazdag hangzással tölti meg a termeket. Az IP67-es védelemnek köszönhetően a víz, a por és a homok nem tesz kárt benne. Emellett a Sony hangszóró fokozottan ellenáll az ütéseknek, horpadásoknak és karcolásoknak. A Bluetooth hangszóró minőségi X-Balanced egységgel, két közép- és négy magas hangszóróval rendelkezik. Ezért kiváló minőségű hangzást kapsz, de ha ez még mindig nem lenne elég, egy gombnyomással két különböző üzemmóddal - Deep Bass és Attack Bass - fokozhatod a hangzást. A még nagyobb szórakozás érdekében mikrofont csatlakoztathatsz ehhez a nagyszerű a kültéri hangszóróhoz, így az egész közönséghez beszélhetsz, vagy népszerű karaoke-előadásokat tarthatsz barátaiddal. Egy gitár is csatlakoztatható hozzá, ahol a Sony ULT TOWER 10 erősítőként működik. A Sony hangszóró funkciói közvetlenül a hangszórón vagy a Sony | Music Centre alkalmazással párosított készüléken keresztül vezérelhetők. Akár 100 kompatibilis hangszóró is párosítható a Party Connect segítségével, így páratlan hangzás hozható létre. A hangszórók szinkronizálják a hang- és fénytechnikát.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

A Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró fekete főbb jellemzői

Hordozható és rendkívül tartós hangszóró

Állítható 360 fokos LED-világítás a zenéhez igazodva

A gomb segítségével kétféle üzemmódban aktiválhatod a hangerősítést; Deep Bass és Attack Bass

Vezérlés a hangszórón vagy a Sony | Music Centre alkalmazáson keresztül

IP67 por- és vízálló kivitel

A népszerű karaoke mikrofon csatlakoztatható a hangszóróhoz

A Sony ULT TOWER 10 gitárerősítőként is használható

USB töltési funkció a csatlakoztatott eszközökhöz

Zene lejátszása flash meghajtókról

A hangszóró elhelyezhető álló vagy fekvő helyzetben is

Stabil Bluetooth kapcsolat

A Party Connect akár 100 kompatibilis hangszóró párosítását is lehetővé teszi

A Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró előnyei

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Erőteljes hangzás és verhetetlen basszus

A Sony sokéves tapasztalattal rendelkezik a hangtechnika területén, és ez tükröződik az ULT TOWER 10-ben is. Rendelkezik egy erős X-Balanced hangszóróegységgel,amelyeket úgy terveztek, hogy nagyobb hangnyomást produkáljanak minimális torzítással. Két középső és négy kiváló minőségű magas hangszóróval is rendelkezik. Mindez együtt azt jelenti, hogy a Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró még maximális hangerőn is tisztán szól.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

A Sony ULT TOWER 10 egy gombnyomással fokozza a hangzást

Szeretnéd javítani meglévő Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóród hangzását? A gomb megnyomásával válthatsz a Deep Bass és Attack Bass hangzási módok között. Az első mód a mélyebb frekvenciák felerősítésével mélyebb rezonanciát ad a zenének, míg a második mód a zene általános energiáját és erejét növeli. A Sony ULT TOWER 10 két hangszóró üzemmódja között a Sony | Music Centre alkalmazáson keresztül is válthatsz.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Tiszta, részletgazdag hangzás még zajos környezetben is

A Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró a Sound Field Optimisation funkciót használja, hogy a hangzást a környezethez igazítsa. Így a legjobb hangzásban lehet részed, függetlenül attól, hogy milyen zajok vannak körülötted. A Sony ULT TOWER 10 hangszóró megfigyeli a környezetét, és úgy állítja be a hangzást, hogy a zene tiszta és részletes legyen.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Automatikus szinkronizálás a zenével

Élvezd a teljes audiovizuális műsort. A Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró tetejét és alját LED-ek veszik körül. Ezek automatikusan szinkronizálódnak a zenével,de manuálisan is beállítható ízlés szerint a mobilalkalmazásban vagy az érintőpanelen. A Sony hangszórója 360 fokos fényshowt hoz létre, amely bármilyen rendezvényre alkalmas.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Csatlakoztass mikrofont vagy gitárt a Sony hangszóróhoz

Kapcsolj egy mikrofont a Sony ULT TOWER 10 hangszóróhoz, és válj az est házigazdájává, vagy dobd fel a szórakozást karaokéval. A felső oldalon egy második mikrofonbemenetet is találsz. A Sony hangszóróhoz egy gitárt is csatlakoztathatsz. Ebben az esetben a hangszóró hordozható gitárerősítőként szolgál.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Nagyszerű hangzás útközben

Bár a Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró meglehetősen nagy, mégis jól hordozható eszköz. Szobáról szobára, helyről helyre. A hangszóró két stabil kerékkel van felszerelve az alján és egy fogantyúval,a billentés és a kezelés megkönnyítése érdekében.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

A hangszóró filmmódokhoz is alkalmas

A Sony ULT TOWER 10 kiválóan alkalmas zenelejátszásra, de ugyanolyan jól működik, miután tévéhez csatlakoztattad. Ez a mellékelt kábelen keresztül történik. Ezután csak nyomd meg a TV Sound Booster gombot, és élvezd a látványos hangzást jobb basszusokkal és magasakkal.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Gyors és egyszerű párosítás a látványos hangzás megteremtésének képességével

A Bluetooth technológiának köszönhetően a Sony ULT TOWER 10 hangszóróval való párosítás gyerekjáték lesz. Ha Android okostelefonod van, használhatod a Fast pair funkciót. Ha a barátodnak ugyanaz a hangszórója van, akkor a Stereo Pair segítségével erőteljes sztereó hangzást hozhatsz létre. Az egyik Sony ULT TOWER 10 hangszóró bal csatornaként, a másik pedig jobb csatornaként működik. Együtt nagyszerű térhatású hangzást biztosítanak. De ha még több akcióra vágysz, ott a Party Connect. A Sony ULT TOWER 10 vezeték nélkül csatlakoztatható akár 100 másik kompatibilis Sony hangszóróhoz.

Sony ULT TOWER 10 Bluetooth hangszóró

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, Digitális optikai, USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
Kimenetek
6,3mm Jack Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, Digitális optikai, USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
Kimenetek
6,3mm Jack Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.3 Kész!
Támogatott kodekek
A2DP, AAC, AVRCP, SBC Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Sávok száma
2 sávos Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
USB flash lejátszás, USB tápellátás Kész!
Vezérlés
Kijelző, iOS, Android Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
41,8 cm Kész!
Mélység
42,8 cm Kész!
Magasság
110,6 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
29 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party, Kültéri Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás

Hangszórók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ULT TOWER 10, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ULT TOWER 10 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ULT TOWER 10 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ULT TOWER 10 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ULT TOWER 10 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ