Akvizice ApF HU Shop roku

50" LG 50NANO76

Termékkatalógus
50" LG 50NANO76
4,7 13 értékelés
Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612d01a1 Termékszám:  50NANO763QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" LG 50NANO76

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen LG televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 50
Televízió 50

50" LG 50NANO76 TV legfontosabb tulajdonságai

  • A lenyűgöző LG televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR
  • Ultra Surround biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű LG TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely rendkívüli élességet garantál. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top gamerré ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű LG televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a remek WebOS okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű LG TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Módosíthatjuk a hangerőt, csatornát válthatunk, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern LG LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd meg később. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

70,2 × 112,1 × 24,9 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

65,1 × 5,77 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

13,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    68 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    50" (127 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    112,1 cm Kész!
    Magasság
    70,2 cm Kész!
    Mélység
    24,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    65,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,77 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    73,9 cm Kész!
    Tömeg
    13,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 50" LG 50NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50NANO76. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" LG 50NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50NANO76.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ