Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Sony Bravia OLED KD-55AG8

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED KD-55AG8
5 4 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000 Motionflow XR (100Hz), HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO Max, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Digital Surround,
Kód:  WS1019b9b Termékszám:  KD55AG8BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED KD-55AG8


A legmodernebb technológiával rendelkező Sony Bravia KD-65AG8 TV egy igazi mestermű, amely a valóságot jeleníti meg a filmekben, sorozatokban és a játékokban. A legújabb OLED képernyő páratlan kontrasztot és gazdag színpalettát eredményez még az óceán és az ég kék árnyalatiban is. Minden egyes pont precízen hozza létre a saját fényerejét, így még az összetett jelentek is tökéletesen adják vissza a kontúrokat és textúrákat, amelyre eddig egy LED TV sem volt képes. Az így megjelenített kép teljesen megegyezik a valósággal. Ráadásul az Acoustic Surface technológiának köszönhetően a hangzás közvetlenül a képernyőből jön.



Fejlett hardver a csúcsminőségű képekhez

A legnagyobb teljesítményű 4K HDR Processor X1 Extreme processzor 40%-kal több valós idejű videófeldolgozási teljesítményre képes, mint a híres 4K Processor X1. A Sony Bravia KD-65AG8 televízióval mély feketében és természetes színekben gyönyörködhetsz. A készülék a képfeldolgozáshoz két adatbázist alkalmaz. Az elsőa kép tisztaságáért és a zajcsökkentésért felel, míg a másik a felbontás és a fényerő növeléséért. Ez a két erőteljes adatbázis dinamikusan javítja fel a képminőséget, valós időben.



Sony Bravia KD-65AG8

Dolby Vision

A HDR funkció közelebb hozza a moziélményt. A Dolby Vision ragyogóbb színeket és sötétebb feketét eredményez.

Sony Bravia KD-65AG8

Hangvezérlés

Mondj búcsút a fárasztó manuális kereséseknek. Mindössze annyit kell tenned, hogy megmondod a TV-nek, hogy mit csináljon. Az Android TV platformján működő hangvezérlés lehetővé teszi, hogy kézi gépelés nélkül használd a Google-t.

Sony Bravia KD-65AG8

Bluetooth

Csatlakoztasd TV-det a kompatibilis eszközeidhez a BLUETOOTH technológia segítségével, és élvezd az egyszerű, vezeték nélküli szórakozást! A készülékhez Bluetooth fejhallgatót is csatlakoztathatsz, így kedvenc TV műsoraidat a kedvenc helyeiden élvezheted - mindenféle zavaró tényező nélkül.



Sony Bravia KD-65AG8

Chromecast

A BRAVIA modell Chromecast built-in funkcióval rendelkezik, így kényelmesen élvezheted az eszközeiden használt olyan szórakoztató szolgáltatásokat, mint például a YouTube vagy a Netflix, a BRAVIA TV képernyőjén megjelenítve. Android és iOS eszközöket vagy laptopot is használhatsz.

Sony Bravia KD-65AG8

CLEAR PHASE

Nagy teljesítményű számítógépes modell analizálja és kompenzálja a hangszóró válaszának pontatlanságait. Ezeket az adatokat a zavaró elemek kiküszöbölésére (a hangszóró természetes válaszának emelkedése és csökkenése) használják. Az eredmény pedig abszolút tökéletes hangzás.

Sony Bravia KD-65AG8

S-FORCE

Az S-Force Front Surround technológia olyan hangjelenetet hoz létre, amely azonnal az események középpontjába von be. Azt utánozza, ahogy az agy harmonizálja a hangforrásokat a megfelelő hangerő, a késleltetés és a hanghullámok spektrumának előállításához - és ehhez mindössze a jobb- és baloldali hangcsatornákra van szüksége.


Új Accoustic Surface hangfelület

A párbeszédeket és a speciális effekteket a megfelelő helyről fogod hallani, így rögtön az események középpontjában találhatod magad. Az Accoustic Surface finom mechanizmust alkalmaz a képernyő mögött a hangok megszólaltatásához, így a képi élményt nem rontja el a szegényes hangzás, a Sony Bravia KD-65AG8 TV megjelenésétpedig nem torzítják el nagy méretű hangszórók. A hangzást a ClearAudio+ segíti. A DSEE visszanyeri az elveszett frekvenciákat, a Clear Phase pedig a hangszóró jellemzőinek megfelelően optimalizálja a kimenetet. Az S-Force Front Surround PRO hitelesen utánozza a háromdimenziós hangteret az egyetlen saját hangszórójával. A mélynyomó mély és erőteljes basszust garantál az akciójelenetekhez.



NETFLIX szolgáltatás

Az új 4K televízió Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, így kényelmesen adhatod át magad az összes kedvenc NETFLIX-es műsorodnak. Ehhez a szolgáltatáshoz egy speciális alkalmazás is rendelkezésre áll, amely megkönnyíti az új műsorok elérését.


Izgalmas szórakozás 4K HDR-ben

Ez a 4K HDR TV teljesen új filmezési és játék-élményben részesít. Képes a legtöbb HDR formátum kezelésére, beleértve a HDR10-et és a Hybrid Log-Gamma-t is.


Játék HDR-ben

A Sony 4K TV HDR nagyszerű kiegészítője a Playstation 4 és Playstation 4 Pro konzoloknak.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,9 cm Kész!
    Magasság
    73 cm Kész!
    Mélység
    29 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    65,7 cm Kész!
    Tömeg
    19,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED KD-55AG8.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ