Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" LG OLED65B7V

Termékkatalógus
65" LG OLED65B7V
4,8 12 értékelés
Televízió - OLED, 164 cm, 4K Ultra HD, Active HDR Dolby Vision technológiával, Pixelenként vezérelt fényerő, DCI 95,5%, a DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA Bluetooth, HbbTV, Miracast WiDi, web böngésző, Magic mobile connection, távirányító típusa AN-MR650A, USB-felvétel, webOS 3.5, VESA / OTW420, Dolby Atmos / DTS 2.2K 40W Audio teljesítmény
Kód:  WK607v1 Termékszám:  OLED65B7V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65B7V

Ultra-vékony kialakítás

Az LG B7 TV-sorozat rácáfol a mítoszokra. Egyedülállóan vékony formatervezésének köszönhetően oldalai majdnem láthatatlanok. Ha Ön is a modern technológia és az élvonalbeli OLED képernyők szerelmese, ezt a modellt az Önnek találtálk ki. 

 

tökéletes színek

Az OLED panel végtelen kontrasztarányt jelenít meg  és olyan élethű színek megjelenítésére képes, melyeket egy átlagos LED TV-n aligha  láthat. Az OLED technológia lehetővé teszi, hogy a színárnyalatok elképesztően széles skálájában gönyörködhessen.

Az egyénileg vezérelhető pixelek egyedülálló technológiája tökéletes, fényátszűrődéstől mentes fekete színt és végtelen kontrasztarányt jelenít meg.  Ezzel a tökéletes feketével az OLED TV képes a tökéletes színek megjelenítésére. A 10 bites panelnek köszönhetően több, mint egy milliárd élénk színárnyalatban gyönyörködhet. 

Moziélmény - az otthonában

A B7 TV sorozat az első a piacon, mely egyaránt támogatja a Dolby Vision és a Dolby ™ Atmos® technológiákat. A kiváló kép - és hangminőségnek köszönhetően garantáltan tökéletes moziélményben lesz része,  otthona kényelmében. 

4K HDR-kép

Az Active HDR fejlett technológiája támogatja a különböző HDR tartalmakat. Az LG saját fejlesztése jelenetről jelenetre optimalizálja a HDR-képminőséget, így  sokkal élénkebb és életszerűbb vizuális élményt nyújt. 

Az Advanced Format technológiának köszönhetően az LG TV támogatja a a HDR formátumok teljes palettáját, beleértve a HDR10 , a Dolby Vision formátumokat és a Technicolor fejlett HDR tartalmait. Élvezze a HDR élményt, függetlenül attól, hogy a TV-t mely funkcióját használja. 

 

A B7 TV támogatja a Dolby Vision ™  használatával létrehozott prémium HDR-tartalmakat és tökéletes vizuális élményt kínál nappalijában. A  HDR10 és HLG szabványokat is támogatja. Jelenetről jelenetre optimalizálja a képminőséget, így ez a technológia jobb minőségű képet biztosít. 

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® a háromdimenziós térben minden tárgyhoz egyedi hangot társít a magával ragadó élmény érdekében.

A Dolby Atmos® egy olyan surround hangrendszer, amely bármelyik nézőt magával ragadja . Az új technológiával a hangok követik a videóban látható tárgyak mozgását. Jobban megvizsgálva a hangok minden irányból érkeznek, fentről és lentről, jobbról és balról egyaránt szólnak. A rendszer gyakorlatilag 360 fokos hangélményt biztosít. .

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet, filmek, zene és a legnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint pl. a Netflix vagy az Amazon csak néhány gombnyomásra vannak Öntől. A Magic Remote távirányító segítségével könnyen kezelheti a TV-t. Csak használja a kurzort, görgessen a képernyőn és nyomjon rá a kívánt szolgáltatásra. A kényelem további fokozása céljából néhány hangvezérlésű funkció is a rendelkezésére áll.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,1 cm Kész!
    Magasság
    88,2 cm Kész!
    Mélység
    22,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,9 cm Kész!
    Tömeg
    26,4 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG OLED65B7V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65B7V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG OLED65B7V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65B7V.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ