30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

65" Philips 65OLED907

Termékkatalógus
65" Philips 65OLED907
Televízió - SMART, ANDROID, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Ambilight, Netflix, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 80 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, DTS Play-Fi, G energiaosztály
Kód:  WC390v1a1a2 Termékszám:  65OLED907/12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Philips 65OLED907

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync és Ideal for PlayStation 5 elégíti ki minden igényes játékos igényét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 80W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips 65OLED907 TV jelentősebb tulajdonságai

  • A remek Philips TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 80W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Android operációs rendszert futtatja
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD és DTS Play-Fi biztosítja a mozis hangminőséget
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link és OKTAGON TV

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek Philips TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre.

Televízió 65

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen OLED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. Az OLED kijelzőt magas kontraszt, széles látószög, gyors válasz és telített színek jellemzik. Képes megjeleníteni a valóban fekete árnyalatokat az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző rendkívül energiahatékony, mivel csak akkor fogyaszt energiát, ha a képpontok éppen aktiválva vannak.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Válj profi játékossá ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Eme Philips TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Android okos televízió sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern Philips TV összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, DTS HD és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a modern Philips OLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Az egyik extra tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van integrálva. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely reagál a megjelenített tartalomra. A feladat a TV nézés vizuális élményének fokozása, illetve kialakítani olyan érzetet, hogy a képernyő, amit nézünk, még nagyobb és dinamikusabb. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel van ellátva, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben alkalmaznak.

Méretek:

89,04 × 144,43 × 29 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

86,92 × 0,691 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

25,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    94 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    94 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    F Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,43 cm Kész!
    Magasság
    89,04 cm Kész!
    Mélység
    29 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    86,92 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    0,69 cm Kész!
    Tömeg
    25,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    80 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Philips 65OLED907 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Philips 65OLED907. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Philips 65OLED907. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Philips 65OLED907. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Philips 65OLED907.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ