Shop roku AlzaBoxy Q1

85" Samsung QE85Q60D

Termékkatalógus
85" Samsung QE85Q60D
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
Variánsok
Leárazás -33 %
699 900 Ft 1 046 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR175r4 Termékszám:  QE85Q60DAUXXH Gyártó honlapja:
85" Samsung QE85Q60D 1 046 190 Ft 699 900 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

85" Samsung QE85Q60D

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung QLED tévé. Samsung Q60D Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését szürke szín varázsolja tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung QE85Q60D televízió lényegesebb paraméterei

  • Ezen Samsung Samsung QLED Samsung Q60D sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert futtatja
  • Dual LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb funkciók HDR
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kapcsol össze, hogy jobb háttérvilágítást, szélesebb színtartományt és jobb kontrasztot biztosítson.

Televízió 85
Televízió 85

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a remek 85" Samsung QE85Q60D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 85
Televízió 85

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ez a nagyszerű Samsung TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Eme Tizen smart televízió sok érdekes funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0.3. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A beépített webkamera lehetővé teszi, hogy videóhívásokat kezdeményezzünk, arcfelismerő alkalmazásokat használjunk, illetve sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

112,33 × 190,09 × 34,51 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

108,57 × 2,69 cm (ma×mé)

Tömeg:

42,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Dual LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    190,09 cm Kész!
    Magasság
    112,33 cm Kész!
    Mélység
    34,51 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,57 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,69 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    141,89 cm Kész!
    Tömeg
    42,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    264 kWh/1000 óra Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,5 W Kész!
    Maximális fogyasztás
    280 W Kész!
    Általános fogyasztás
    129 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" Samsung QE85Q60D termékhez:

    75" Samsung QE75Q60D

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, levehető webkamera, 20 W hangszóró, D energiaosztály
    Kosárba
    529 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" Samsung QE43Q60D

    Televízió - SMART, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    219 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung QE50Q60D

    Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, E energiaosztály
    Kosárba
    249 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" Samsung QE55Q60D

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
    Kosárba
    289 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" Samsung QE65Q60D

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
    Kosárba
    369 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Samsung QE85Q60D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung QE85Q60D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung QE85Q60D.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ