Articles in the category Built-In Ovens

Catalogue
Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint inspirációt keresel a gőzsütéshez, olvasd el cikkünket. Read more
Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Would you like to see our merchandise in a real environment? Thanks to Alza app's brand-new feature, you can view selected products from home without even having to unpack them. Make sure everything looks as it should and fits just right. Check out our guide on how to use the 3D/AR product view for both iOS and Android below. Read more
A sütők szimbólumai és jelei

A sütők szimbólumai és jelei

A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 

Read more
Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő tisztítására? Akkor tippet adunk, hogyan zajlik a sütő tisztítása ecettel vagy szódabikarbónával, hogy úgy ragyogjon, mintha új lenne. Ha pedig új sütőt keresel a konyhádba, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács, hogy miként tudod kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő sütőt.

Read more
Főzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben

Főzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben

A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre vonatkozó receptjeinket.

Read more
Hogyan működnek az öntisztító funkciójú sütők

Hogyan működnek az öntisztító funkciójú sütők

Az innovatív öntisztító funkcióval rendelkező modern sütők jelentősen megkönnyítik a karbantartást, és megoldják a sütő tisztításának gyakori kérdését. Azonban többféle öntisztító funkció létezik, ezért itt egy rövid áttekintés és leírás arról, hogyan működik a pirolízis, a katalitikus tisztítás vagy a gőztisztítás.

Read more
Power consumption

Power consumption

Energy consumption is an indicator telling us how much electrical energy is consumed by an electrical appliance.  

Read more
Multilayer glass owen door

Multilayer glass owen door

Multilayer glass door serves as a owen safety element which prevents burns. By using two or three-layer glass door oven is heated up to maximum of 70 ° C or actually 55 ° C. Read more
Cold owen door

Cold owen door

Cold door serves as a safety element, which prevents burns. By using two or three-layer glass, the oven door is heated up to maximum 70 ° C or actually 55 ° C. Read more
Oven energy efficiency classes

Oven energy efficiency classes

Energy efficiency classes indicate the energy consumption of products. For convenience's sake, all the built-in ovens are marked with an EU energy label, ranging from A, to A+, and A++.

Read more
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info