Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alza-pc.jpg

Az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kombinációja

Szeretnél saját számítógépet építeni, de nem tudod pontosan, hogyan kell csinálni? Szívesen segítünk, mert mi is jól ismerjük azt a felemelő érzést, amely egy új számítógép sikeres első indítását kíséri. Nemcsak abban adunk tanácsot, hogyan építsd meg technikailag a számítógépét, hanem az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kiválasztására is összpontosítunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-procesor.jpg

Hogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire kell odafigyelnünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/z2.jpg

Mi az alaplap?

Az alaplap a személyi számítógépek, de más eszközök, például mobiltelefonok fő vezérlőegysége is. Az alaplap felszereltsége és paraméterei rendkívül fontosak a jövőbeni hardverfrissítések lehetősége szempontjából. Az alaplapon számos érdekes alkatrész és csatlakozó található. Melyek ezek? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zjistit-jakou-mam-zakladni-desku-21.jpg

Milyen alaplapom van? (ÚTMUTATÓ)

Számítógéped alaplapja elérte élettartama végét, és szeretnéd lecserélni? Vagy csak szeretnéd frissíteni a számítógéped konfigurációját, de fogalmad sincs, hogy melyik processzor kompatibilis az alaplapoddal? Akkor ez a cikk neked szól. Eláruljuk benne, hogyan tudod könnyen kideríteni az alaplapod nevét, típusát és paramétereit akár egy teljesen működésképtelen számítógépen is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Gigabyte-AB350N-Gaming-WiFi-nahled.jpg

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (ÉRTÉKELÉS és TESZTEK)

Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új modellje itt van. Mi több, 3600 MHz-es memóriával, ez az alaplap 14-13-13-34-1T időzítésen működik, ami az AMD Ryzen számára ideális. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ