Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/qualcomm-snapdragon-8-gen-3-nahled.jpg

Snapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más

2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal rendelkezik a legújabb lapkakészlet, és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »

Milyen processzort vegyek

A processzor kiválasztása a számítógéphez nem könnyű feladat. Mi a különbség egy átlagos processzor, gamer processzor és szerver processzor között? Milyen hűtésre és RAM-ra lehet mellé szükség? Miről árulkodnak az olyan paraméterek, mint a magok száma, a logikai szálak, a memóriacsatornák és a TDP? Mi a CPU overclocking? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphatsz cikkünkből. Ha vetünk egy pillantást a gamer processzor árakra, könnyen levonhatjuk a következtetést: a CPU kiválasztása során nem érdemes hibázni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-5000-recenze-test.jpg

AMD Ryzen 5000 (VÉLEMÉNYEK ÉS TESZTEK)

Újra elérkezett a várva várt pillanat, amelyet a gamerek és játékfejlesztők már nagyon vártak! Amikor Lisa Su megígérte, hogy az AMD agresszív piaci fejlődésének leszünk szemtanúi, én személy szerint nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. De az AMD nemrég a Zen 3 architektúrán alapuló Ryzen processzorok következő generációjával áll elő Vermeere kódnéven, és a legutóbbi események fényében el kell ismernem, hogy valószínűleg valóban komolyan gondolta, amit mondott. De elég a beszédből, nézzük az teszteket! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/9410499f-cca9-43df-8391-65c2e534ab6c.jpg

Intel processzorhiány, notebookok és PC-k árnövekedése: Kihasználja a helyzetet az AMD?

Új notebook-ot szeretnél karácsonyra? Akkor siess, mert a piaci helyzet elég rossz! Beszerzőcsapatunk ugyan rendkívül igyekszik, de az igény mintegy 40%-kal lép túl a raktárkészleteket. Mit tegyél? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/co-je-to-delid.jpg

Mit jelent a processzor kupaktalanítása?

Szeretnéd a legtöbbet kihozni a processzorból? Mindössze egy jó levegős hűtőrendszerre lesz szükség, és hagyd, hogy a CPU dolgozzon. Segítségünkre lesz Michal Mikle, az overclocker alias Elkim. Mi történik a processzorral a ezalatt? És hogyan változnak a működési paraméterei?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ryzen-mobile-nahled.jpg

AMD Ryzen Mobile (Raven Ridge), nagy teljesítményű CPU laptopok számára

Az AMD vállalat végre bemutatta megoldását a mobil platform tekintetében. Az új AMD Ryzen 7 2700U és a Ryzen 5 2500U négy Zen architektúrájú maggal rendelkezik, amely 8 szál feldolgozására képes. Nem hiányozhat a nagy teljesítményű integrált Radeon Vega grafika sem. Vajon megjelennek az AMD Ryzen Mobile processzorok még karácsony előtt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-kaby-lake-nahled.jpg

Intel Kaby Lake-X Processzorok (MINDEN AMIT TUDUNK)

Elégedett vagy az Intel Core i7-7700K processzor teljesítményével? Ha nem, van egy megoldásunk, és ez az Intel Core i7-7740K. Ez egy nagy sebességű processzor a Kaby Lake-X platform... Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

AMD Ryzen 5 processzor teszt

AMD Ryzen 5 vs Intel Kaby Lake. Mely CPU-k nyújtanak nagyobb teljesítményt? Van még valódi versenytársa az Intelnek? Olyan játékokat teszteltünk, mint a Wackyard 3, a Battlefield 1, a Crysis 3, a Division és még sok más. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ