Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon újraindítása (ÚTMUTATÓ)

Ha a mobiltelefon nem reagál vagy nem működik úgy, ahogyan kellene, az újraindítás egy lehetséges megoldás. Előfordulhat azonban, hogy a telefon egyáltalán nem reagál semmire. Cikkünkben ismertetjük a telefon újraindításának alapvető típusait, és elmagyarázzuk, hogyan érheted el őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/windows-11-logo.jpg

Hogyan kell Windows 11-et telepíteni? (ÚTMUTATÓ)

Azok az idők, amikor csak a számítógépes zsenik voltak képesek feltelepíteni az operációs rendszert, már régen elmúltak. Ha nem vagy elég magabiztos ezen a területen, cikkünkben segítségre találsz a Windows 11 telepítéséhez, így egyetlen lépésnél sem fogsz tétovázni, eredményül pedig egy sikeresen feltelepítetett, működőképes operációs rendszert fogsz kapni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

Hogyan lehet telefonról nyomtatni (ÚTMUTATÓ)

Nagyon hasznos dolog telefonról nyomtatni, hiszen így gyorsan ki lehet nyomtatni a mobilon tárolt dokumentumokat vagy az okostelefonnal készített fényképeket. A nyomtató csatlakoztatása telefonhoz történhet vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével. Cikkünkben megnézzük, hogyan lehet telefonról nyomtatni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moondopoint-nahled.jpg

Mondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet

A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/virtualni-ram-nahled.jpg

Virtuális RAM: Mi az és mire való?

Az úgynevezett virtuális RAM már kezd megjelenni a modern okostelefonok világában, úgyhogy itt az ideje, hogy megnézzük ezt a funkciót. Mire jó a virtuális RAM, és hogyan tudhatod meg, hogy van-e a telefonodon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ciferniky-chytrych-hodinek-nahled-1.jpg

Okosóra számlapok: hogyan működnek és honnan lehet letölteni őket?

Ha van okosórád, lehetőséged van arra, hogy testre szabd a számlap megjelenését. A gyártótól függ, hogy az alapképernyő megjelenéséhez milyen testreszabási lehetőségeket kínál, és az már csak a felhasználó szorgalmán múlik, hogy megtalálja azt a számlapot, amely a legjobban illik hozzá. De mit is kell pontosan tenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/houpaci-sit-nahled.jpg

Hogyan kell rögzíteni a függőágyat (ÚTMUTATÓ)

A nyár közeledtével egyre többször gondolunk arra az időszakra, amikor több lehetőségünk lesz a kikapcsolódásra, akár a természetben, akár a kertben vagy az otthon kényelmében. A pihenés egyik kedvelt formája a függőágyban történő himbálózás. De hogyan lehet egy ilyen függőágyat felszerelni, és mire van hozzá szükség?

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ