Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/chytre-vytapeni-nahled.jpg

Okos termosztátok - Hogyan fűtsünk okosan?

Az otthonod SMART segítőkkel való fűtését hamar meg fogod szeretni. Az okos termosztátok és az okos termosztatikus fejek pénzt takarítanak meg, miközben a lehető legmagasabb hőkomfortot biztosítják. Hogyan fűtsünk okosan központi fűtéssel, illetve saját kazánnal? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Okosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek?

A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba való bekapcsolódást. Így kényelmesen, a hangoddal szabályozhatod a világítást, a fűtést, a redőnyöket stb. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-detektory-nahled.jpg

Intelligens detektorok és érzékelők - hogyan lehet a biztonságos otthont biztosítani?

Amit a szem nem lát, azt az intelligens detektorok és érzékelők megbízhatóan ellenőrzik. Minden okos otthonnak részét kell képezniük azoknak az eszközöknek, amelyek távollétedben is gondoskodnak a biztonságról és az egészségről. Mit tehetnek az intelligens biztonságnak mindezek a nem feltűnő elemei? Tudd meg a cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-chytra-dovolena-nahled.jpg

Hogyan élvezheted a gondtalan nyaralást okos otthonodnak köszönhetően?

Ki vigyáz a házunkra? Soha többé nem kell aggódnod e kérdés miatt, amikor tervezed a nyaralásodat. Az okos háztartás tökéletesen gondoskodik magáról. Cikkünkből megtudhatod, hogyan menj okos nyaralásra! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-kyslik.jpg

Véroxigénszint: az okosórák segítenek a regenerációban és az akklimatizációban

Az okosórák felszereltsége között egyre gyakrabban találkozhatunk az oximéter nevű érzékelővel. Ez a praktikus eszköz segít megbecsülni az artériás vér oxigéntelítettségének (SpO2) értékét, amely sok mindenről árulkodik. De hogyan működik valójában egy ilyen pulzoximéter? Hogyan kell helyesen értelmezni az okosóra által mért értékeket?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-nexo-nahled.jpg

Amazfit Nexo (ÁTTEKINTÉS) – csalódásokkal teli okosóra

Mai áttekintésünkben az Amazfit Nexo okosórát vesszük górcső alá. A nem túl sikeres design ellenére az utolsó pillanatig reméltük, hogy az óra felülmúlja várakozásainkat. Lássuk, hogyan értékeltük az Amazfit Nexo-t!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dron-dji-mavic-air-recenze.jpg

DJI Mavic AIR - részletes teszt

Kipróbáltuk a DJI Mavic Airt, amely ma a drónok között a legkompaktabb és legnagyszerűbb technológia. Tudj meg többet arról, hogy hogyan működik az okos repülési mód, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és mi van a Fly More Combo csomagban. Cikkünkben találhatók mintaképek, valamint a DJI Mavic Air által készített videók. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ