A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-2024-nahled.jpg

A 2024-es CES legjobbjai

Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az autóktól a televízióig mindenbe. Ehhez kapcsolódik az okosotthonok térhódítása, ahol az univerzális Matter szabvány kezd gyökeret verni. Az AI-n túl a tavalyi évhez hasonlóan a kijelzőtechnológiára is nagy hangsúlyt fektetnek - a Samsung, az LG és mások gyártók átlátszó kijelzőket mutattak be, illetve csillagászati magasságokba emelték a kijelzők maximális frekvenciáját. További újdonságok a cikkünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dolby-vision-nahled.jpg

A Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét

A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sim-karta-nahled.jpg

SIM-kártya típusa: Miben különböznek egymástól és hogyan találjuk meg a megfelelőt?

A telefonok méretének csökkenése arra késztette a gyártókat, hogy csökkentsék a SIM-kártya helyét is. A hagyományos SIM-kártya mellett már találkozhatunk MicroSIM és NanoSIM kártyákkal is. A legtöbb szolgáltató szükség esetén ingyen kicseréli a meglévő SIM-kártyát egy másik típusra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obnovovaci-frekvence-mobilni-telefon-displej.jpg

A kijelző frissítési sebessége

A kijelző frissítési gyakorisága azt jelzi, hogy egy másodperc alatt hányszor rajzolódik újra a képernyőn megjelenő kép. A magasabb szám simább képmegjelenítést jelent. Az általános frekvencia 60 Hz, és ilyenkor a gyors görgetésnél enyhe szaggatottságot észlelhetünk. Ez már nem fordul elő 90, 120 vagy több hertzes frissítési frekvenciáknál.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/volani-pres-internet-nahled.jpg

Internetes telefonálás: mi áll a HD Voice, VoLTE vagy WiFi telefonálás kifejezések mögött?

Van néha problémád a másik fél telefonon keresztüli meghallásával? Szeretnél bárhová telefonálni olyan házból, ahol a szolgáltató jele gyenge? Itt vannak a lehetőségek, és meglepő lesz, hogyan javíthatod egyszerűen a telefonálás minőségét, és telefonálhatsz olyan helyekről, ahol általában nincs jel. Részletek itt »

Széles látószögű objektív

A széles látószögű lencse lehetővé teszi, hogy a készülék szélesebb szögben készítsen fényképeket, mint a telefon elsődleges lencséje. Ilyen módon a dolgok bele fognak férni a felvételbe, enélkül ugyanis néhány lépést kell tenned, ami például belső terekben nem lehetséges. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/notch-mobilni-telefony.jpg

Notch: a korábban nélkülözhetetlen tervezési elem lassan feledésbe merül

A notch a mobiltelefonokon használt, kijelzőn elhelyezkedő kivágás megnevezése. Azért alkalmazzák, hogy a képernyő az okostelefon előlapjának maximális területét tudja elfoglalni, ugyanakkor az érzékelők és a szelfikamera ergonómikusan legyenek elhelyezve. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/reverzni-nabijeni-huawei-nahled.jpg

Fordított vezeték nélküli töltés

A fordított vezeték nélküli töltés olyan technológia, amely lehetővé teszi az például egy mobiltelefonban található energia felhasználását  egy másik eszköz, például egy okosóra vezeték nélküli töltéséhez. Így bizonyos esetekben nem kell két töltővel utaznod. Részletek itt »

Telefon gyorstöltése

A gyorstöltés olyan technológia, amely lehetővé teszi a telefon hatékonyabb töltését. Míg korábban az okostelefonnak három órára volt szüksége a 100%-os töltöttség eléréséhez, manapság kevesebb, mint ennek az időtartamnak a fele is elegendő ugyanazzal az akkumulátor-mérettel.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/certifikace-ip68-nahled.jpg

IP68-as ellenállóság: mit jelent és mit bír ki egy ilyen tanúsítvánnyal rendelkező telefon?

Az IP68 azt a védelmi szintet jelöli, amely esetében a készülék teljesen védett a por ellen, ezzel egyidőben pedig ellenáll a vízbe merítésnek több, mint 30 percen keresztül vagy 1 métert meghaladó mélységben. A pontos feltételeket azonban a gyártó határozza meg. Részletek itt »

IP67

Az IP67 azt a védettségi szintet jelzi, amely esetében a készülék porálló, és ezzel egyidőben akár 30 percig is ellenáll a vízbe merítésnek - akár 1 m mélységig. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled.jpg

LG Wing (PREVIEW): a telefon használatának új módja

Milyen előnyei lehetnek egy második kijelzőnek a telefon használatakor? Az LG ezt a lehetőséget vizsgálja új Wing modelljével, amely egy forgatható vízszintes kijelzőt kínál a hagyományos kijelző mellett. Mire képes ez a telefon és mit kínál a nem hagyományos formatervezés mellett? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-esim.jpg

Mi az az eSIM?

A műanyag SIM kártyák ideje lejárt. A jövő az eSIM technológia. Ez egy külön chip, amely a telefon alaplapjába van beépítve. Mi változik a műanyag kártyákról való átállással? És vannak-e buktatói a modern eSIM technológiának?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ivertorovy-motor-pracka-2-2-nahled.jpg

Inverter motor

Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá magasabb teljesítményt biztosít alacsonyabb zajszint mellett. Az inverter motorok gyártói általában 10 éves garanciát kínálnak. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ