Akvizice ApF HU Shop roku

Beépíthető mikrohullámú sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Belső kapacitás
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(9)
Fekete
(53)
Rozsdamentes acél
(26)
Üveg
(5)
Ezüst
(2)
Szürke
(1)
Külső magasság
35,2 cm
46 cm
-
Külső szélesség
59,2 cm
59,6 cm
-
Külső mélység
30 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(14)
Nyomógombos
(49)
Érintőképernyős
(38)
Szűrés

A beépíthető mikrohullámú sütő segítségével sok helyet takaríthatsz meg, és ez a típus jobban illeszkedik a konyhai koncepcióhoz is. A beépíthető mikro nemcsak a letisztult vonalak és az egységes design, hanem az okos praktikum szerelmeseinek is ideális választás. Olvass tovább, és tudj meg többet a beépíthető mikrohullámú sütő típusairól.

Tovább

Mikor szükséges beépíthető mikrohullámú sütő?

A beépített mikrohullámú sütő jól jön olyankor, amikor nincs elég hely a konyhában, vagy ha a konyha átalakítása előtt állsz. Ha azonban már kész van a konyhád, költözést tervezel, gyakran áthelyeznéd a mikrohullámú sütőt, vagy olcsóbb terméket szeretnél, akkor érdemesebb lehet különálló mikrohullámú sütőt választani.

A beépített mikrohullámú sütők sajátosságaik szerint több kategóriába sorolhatók

A beépíthető mikrohullámú sütő kiválasztásakor számos műszaki paramétert kell figyelembe venned, hogy pontosan igényeidnek megfelelő készüléket válassz. A különböző beépíthető mikro típusok nemcsak kialakításukban, hanem a funkcióikban is különböznek egymástól. A grillsütővel rendelkező beépíthető mikrohullámú sütő nagyon népszerű választás.

Beépíthető mikro grillsütővel

A beépíthető mikrohullámú sütő grill funkcióval az ételek melegítése és felolvasztása mellett grillező funkcióval rendelkezik. Ez a beépíthető mikro típus helyettesíti a klasszikus grillsütőt. Modelltől függően a sütésen kívül más hasznos funkciói is lehetnek, így egyszerűbben és gyorsabban készíthetsz finom ételeket.

Beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréssel

A légkeveréses beépíthető mikrohullámú sütő a légkeveréses sütőt helyettesíti, és megfelelő alternatívát kínál a kevésbé nagy igényekkel rendelkező szakácsok számára. A légkeverésnek köszönhetően a beépíthető mikro segítségével nemcsak felmelegítheted, hanem meg is főzheted, vagy meg is sütheted az ételeket. Ha csak a légkeverést használod a mikrohullámú sütő funkció nélkül, olyan edényeket is betehetsz a gépbe, amelyeket nem beépített mikrohullámú sütő használatára terveztek.

Rozsdamentes acélból készült beépített mikrohullámú sütők

A rozsdamentes beépíthető mikrohullámú sütő könnyebben tisztítható, a rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a mikrohullámok hatékonyan oszlanak el a melegítés során. A rozsdamentes acél tartós, időtálló dizájnú anyag, így a beépíthető mikro könnyen beilleszthető a modern és a hagyományos konyhákba is.

Légkeveréses beépített mikrohullámú sütő
Légkeveréses

Retró beépített mikró
Retró

A beépített mikrohullámú sütő formatervezése kulcsfontosságú

A beépített mikrohullámú sütő sokféle színkombinációban kapható (például fehér, fekete, ezüst vagy rozsdamentes acél). A mai dizájner beépíthető mikro típusok ajtaja oldalt nyílik, de találkozhatsz olyan modellekkel is, amelyeknek felnyitható ajtaja van.

Fehér beépíthető mikrohullámú sütők

A fehér beépíthető mikrohullámú sütők sokoldalúságuk miatt népszerűek. A semleges fehér szín minden színárnyalathoz illik, így ezt a típust könnyedén elhelyezheted egyszerű vagy extravagáns konyhaszekrényekben is.

Fekete beépíthető mikrohullámú sütő

A fekete beépíthető mikrohullámú sütő kontrasztos dizájnelemként használható a konyhában. A fekete szín eredeti, segítségével hangsúlyozható az összhatás, és egy kis luxust kölcsönözhetsz vele konyhapultodnak.

Retró beépített mikrohullámú sütők

A retró beépített mikrohullámú sütők eredeti kialakításúak. A retró megjelenésnek köszönhetően ezek az eszközök tökéletes kiegészítői lehetnek egy vintage konyhának. Ez a beépíthető mikro érdekes kontrasztelemként is használható egy modern konyhában.

i

Kényelmesen nyitható ajtajú beépíthető mikro

A beépített mikrohullámú sütő kétféleképpen nyitható: választhatsz zsanéros, vagy oldalról nyitható ajtót is. A választásnál ügyelj arra, hogy a nyitott ajtó ne nehezítse feleslegesen a kezelést, és ne korlátozza a konyhában való mozgást.

A beépíthető mikro űrtartalma

A beépített mikrohullámú sütők kapacitása 15 és 50 liter közötti. Ha a beépíthető mikro sütőt nagyobb ételek (pl. baromfi) felolvasztására szeretnéd használni, válassz 20 liternél nagyobb űrtartalmú típust.

A beépíthető mikrohullámú sütő szerelőnyílásának mérete

Mielőtt beépített mikrohullámú sütőt vásárolnál, győződj meg arról, hogy elég nagy nyílás van-e a beszereléshez. A szabványos szerelőnyílás mérete legalább 560 mm (szélesség), 590 mm (magasság) és 550 mm (mélység).

Milyen teljesítményű legyen egy beépített mikrohullámú sütő?

Az eszköz teljesítménye befolyásolja a melegítési időt is. Minél nagyobb a beépíthető mikrohullámú sütő teljesítménye, annál gyorsabban készül el az étel. A grillező funkcióval rendelkező beépített mikró sütőknél a grillhez külön teljesítményérték tartozik. A nagyobb teljesítményű modellek jobb grillezési képességekkel rendelkeznek, és hatékonyabban melegítik fel az ételt.

  • Egy klasszikus, 1 000 W teljesítményű beépített mikrohullámú sütő alapdarab, ugyanakkor ezekben az eszközökben több időt vesz igénybe az ételek elkészítése.
  • A grillfunkcióval rendelkező beépített mikrohullámú sütőnek legalább 1 300 W teljesítményűnek kell lennie.

Beépíthető mikrohullámú sütő 3 melegítési móddal

Teljesítményigénytől függően 3 különböző melegítési típus közül választhatsz.

  1. A monofunkcionális beépített mikrohullámú sütők a legolcsóbb eszközök. Ezekkel a beépített mikro sütőkkel csak melegíteni vagy felolvasztani lehet, és csak nagyon egyszerű ételek elkészítéséhez használhatók.
  2. A bifunkciós beépített mikrohullámú sütő képes melegíteni, kiolvasztani és grillezni is. Ezek a funkciók ma már a legtöbb készüléknél alapvetőnek számítanak.
  3. A többfunkciós beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréses funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a párolást is. Ez a beépíthető mikro sütő alkalmas összetettebb ételek elkészítésére is.

i

A forgótányér nélküli beépíthető mikrohullámú sütő előnyei

A forgótányér nélküli beépített mikrohullámú sütőt inverternek is nevezik. A hagyományos beépíthető mikro eszközökkel ellentétben ennél a típusnál nincs szükség forgó mozgásra az ételek egyenletes felmelegítéséhez, mivel a mikrohullámok a készülék aljáról áramlanak. Ez a fajta melegítési mód hatékonyabb.

A beépíthető mikrohullámú sütő egyéb funkciói

A fejlett funkciókkal rendelkező beépített mikrohullámú sütő teljesen kiválthatja a hagyományos elektromos sütőt. A praktikus funkciók nemcsak a melegítést és a leolvasztást könnyítik meg, hanem lehetővé teszik bonyolultabb ételek főzését vagy sütését is.

  • A Defrost (olvasztás) olyan alapfunkció, amellyel ma már a legolcsóbb beépíthető mikro modellek is rendelkeznek.
  • A Jet Defrost akár hétszer gyorsabban kiolvasztja az élelmiszereket. Válaszd ki egyszerűen az élelmiszer típusát és súlyát.
  • A grill funkció segítségével grillezett húsokat vagy zöldségeket készíthetsz egyszerűen.
  • A Crips, Autocrips mód segítségével ropogós pizzát vagy szalonnát süthetsz.
  • A Steam (párolás) megőrzi a lehető legtöbb vitamint és tápanyagot az ételben.
  • Az Auto reheat megkönnyíti az előre elkészített ételek felmelegítését. Csak válaszd ki az étel súlyát.
  • A Force Air (légkeverés) funkció segítségével a beépíthető mikrohullámú sütő légkeveréses sütővé alakítható, így sütni is lehet benne.
  • A Jet Start felgyorsítja az ételek felmelegedését, különösen a magas víztartalmú élelmiszerekét.

Beépíthető mikro érdekelne? Különleges ajánlataink, leárazásaink és egyéb kedvezményes ajánlataink lehetővé teszik, hogy jóval alacsonyabb áron vásárolhass multifunkciós beépíthető mikro készüléket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
95 termék

Beépíthető mikrohullámú sütők

Beépíthető mikrohullámú sütők

A Beépíthető mikrohullámú sütők kategóriában összesen 95 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mikrohullámú sütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető mikrohullámú sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mikrohullámú sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mikrohullámú sütők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ