A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM4880

Termékkatalógus
BOSCH MUM4880
4,8 127 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,9 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, rozsdamentes acél és műanyag burkolat, tartozékok: dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés, tömege 6,5 kg, fehér szín
Kód:  EAV3141c Termékszám:  MUM4880 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MUM4880

Konyhai robotgép BOSCH MUM4880 Képernyő

A formás BOSCH MUM4880 konyhai robotgép sok hasznos funkcióval büszkélkedik, aminek hála rengeteg munkától kíméli meg a kezed. A motor intenzitását a rendelkezésre álló 4 teljesítményszinttel tudod szabályozni.

BOSCH MUM4880 konyhai robotgép főbb paraméterei

  • A háztartási robotgép vázának anyaga: rozsdamentes acél és műanyag
  • Bolygómozgású keverési rendszer
  • A konyhai robotgép motorjának erejét 4 fokozattal irányíthatjuk
  • A konyhai robotgép max. teljesítménye: 600 W
  • Saját súlya: 6,5 kg
  • Méretei: 30,5 cm (magasság) x 26,5 cm (szélesség) x 26,5 cm (mélység)
  • A háztartási robotgép tartozékai: dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés
Konyhai robotgép BOSCH MUM4880 Képernyő
Konyhai robotgép BOSCH MUM4880 Tartozékok

BOSCH MUM4880 háztartási robotgép ügyes kiegészítői

A formás BOSCH MUM4880 konyhai robotgép kiegészítői leegyszerűsítik az ételek elkészítését. A dagasztókar gyorsan simára keveri a tésztát. A robotgéphez tartozik egy habverő szár, amellyel egy perc alatt felverheted a tojáshabot. Ha szereted a smoothie-t, a mixer feltétnek is találsz majd helyet. A kolbász és húsimádók sokszor veszik elő majd a húsdarálót. A dobozból a zöldség- és gyümölcs passzírozó sem hiányozhat, mert az otthon készült gyümölcslé a legjobb. A konyhai robotgéphez tartozik egy zöldségszeletelő is, amellyel öröm zöldséget szeletelni vagy reszelni. A modern Bosch robotgép nagy felszereltségének köszönhetően egyszerre több berendezés munkáját is képes elvégezni, így egy csomó pénzt és helyet takaríthatunk meg vele.

Csomag tartalma:

dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és citrom/gyümölcs prés

Paraméterek

Tartozékok
Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
26,5 cm Kész!
Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
30,5 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUM4880 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM4880. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM4880. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM4880. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUM4880.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ