30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Bosch MUMS2EW20

Termékkatalógus
Bosch MUMS2EW20
Konyhai robotgép Bosch MUM2 - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, 3,8 l-es keverőtál, 4 sebességfokozat, előre beállított programok, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, habverő és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 5,6 kg, mérete 26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  BOSKR486 Termékszám:  MUMS2EW20 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MUMS2EW20

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Bosch MUMS2EW20 konyhai robotgéppel. 700 W-os motorral látták el, amely megbízható teljesítménnyel, gyorsan és tökéletesen dolgozza fel még a legigényesebb alapanyagokat is. A motor teljesítménye könnyedén állítható 4 előre meghatározott sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét nyújtja. A konyhai robotgépet ellátták egy tágas tállal, melynek űrtartalma 3,8 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint előre beállítottt programok. A nagyszerű Bosch konyhai robotgép külalakját fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép Bosch MUMS2EW20 Lifestyle
Konyhai robotgép Bosch MUMS2EW20 Jellemzők/technológia

Bosch MUMS2EW20 konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • A strapabíró Bosch konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 700 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 4 sebesség közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál térfogata 3,8 l
  • Terméksorozat: Bosch MUM2
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Fehér szín dobja fel a készülék megjelenését

A nagyszerű Bosch MUMS2EW20 konyhai robotgép funkciói

A nagyszerű Bosch konyhai robotgép segítségével a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Nagyszerűen alkalmas tojás vagy tojásfehérje felverésére, illetve különféle krémek készítésére. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. Ellátták mixer funkcióval is. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így valóban élvezhetjük a legfinomabb ízeket.

Konyhai robotgép Bosch MUMS2EW20 Lifestyle 2

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantálják, hogy élvezni fogjuk a sütés-főzés minden egyes pillanatát. Az automatikus programokkal rendelkező konyhai robotgépnek köszönhetően nem kell aggódnunk a desszertek és főételek receptjeinek kiválasztása miatt, a robot kiválasztja helyettünk a legjobbakat. A tökéletes végeredmény érdekében a gép magától beállítja a megfelelő teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet. A tartós Bosch robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

Konyhai robotgép Bosch MUMS2EW20 Csatlakozási lehetőségek (portok)
Konyhai robotgép Bosch MUMS2EW20 Lifestyle 2

Eme Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, habverő és habverő kar és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme Bosch MUMS2EW20 konyhai robotgép többféle készülék munkáját végzi el, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

26,6 × 26,6 × 27,7 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

5,6 kg

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Habverő, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,8 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Habverő, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,8 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,7 cm Kész!
Szélesség
26,6 cm Kész!
Magasság
26,6 cm Kész!
Tömeg
5,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch MUMS2EW20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch MUMS2EW20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch MUMS2EW20.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ