Slevy s AP+ Slevy s AP+

Canon EOS 200D Ezüst váz

Termékkatalógus
Canon EOS 200D Ezüst váz
Digitális fényképezőgép - 8,25 megapixeles CMOS APS-C DIGIC 7, 3" LCD, SD / SDHC / SDXC kártyatámogatás
Kód:  OC080a2a2 Gyártó honlapja:

Canon EOS 200D Ezüst váz

Camera tömege: 454 g
Canon EOS 200D

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek
          

Átlós képernyő:

3"

Érzékelő mérete:

APS-C (28,3 mm)

          

Maximum ISO:

51200

Maximum videó felbontás:

FullHD (1920 x 1080, 60 FPS)

Az akkumulátor élettartama:

650 felvétel (23 ° C-on, automatikus expozíció 50%, FE 50%)

Speciális funkciók:

Vakupapucs, Cserélhető objektívek, ultrahangos szűrő, Bluetooth, NFC és Wi-Fi


EOS 200D - Kis kamera, nagy képességek

Az intuitív vezérlőelemekkel és az okostelefonjához hasonló érintőképernyővel az EOS 200D az első pillanattól kezdve könnyen kezelhető. Készítsen fotókat a világos optikai keresővel, hogy olyannak lássa a világot, amilyen valójában – vagy a változtatható képszögű képernyővel, amelynek forgása révén szokatlan perspektívákból fényképezhet.


A Canon EOS 200D Silver Főbb jellemzői

  • Érzékelő felbontása 25,8 megapixel (effektív 24,2 MP)
  • Optikai kereső - autofókusszal (9 pontos)
  • Live View rendszer, Dual Pixel CMOS AF
  • DIGIC 7
  • Sorozatfelvétel - 5 másodpercenként
  • Vezeték nélküli Bluetooth, NFC és Wi-Fi


Örökítse meg az élményeit 

A Canon EOS 200D a stílusos, könnyű és egyúttal könnyen használható fényképezőgépek kedvelőinek készült. A fényképeket  25,8 megapixel felbontásban készítheti, amely élénk színeket és részletgazdak képeket eredményez, melyek ideálisak a nagyformátumú nyomtatáshoz, így fényképalbumokban vagy galériákban gyönyörködhet képeiben.  A DIGIC 7 legnagyobb előnye, hogy az EOS 200D gyenge fényviszonyok között is kiváló képeket készít. Sorozatképeket  5 kép/mp sebességgel készíthet,  a Dual Pixel CMOS AF-nek köszönhetően az élességállítás élőképes módban és videofelvételkor is gyors.


Kompakt és könnyű

TTL pentatükrös keresője 0,87×-es nagyítású, hátsó 3”-os LCD-je pedig kihajtható és el is fordítható, valamint érintésérzékeny felületet is kínál a még könnyebb kezelhetőség érdekében. Kis méretének köszönhetően kényelmesen hordozható akár egy kis táskában is, így gond nélkül megörökítheti élményeit - kirándulásokat, partikat, ünnepségeket vagy különleges pillanatképeket. 


Canon EOS 200D

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A gépben APS-C méretű, 24,2 Mpixel effektív felbontású szenzor dolgozik, amelynek érzékenység tartománya ISO100 és ISO51200 között található. Az  az EOS 200D kis mélységélességgel ideális arcok megörökítéséhez, portrékészítéshez, így az arc válik a kép lényegévé éles vonalakkal, amíg a háttér elmosódik. 

Canon EOS 200D

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Élvezze a szabadságot határok nélkül a rögzített optikai keresővel vagy használja a forgatható képernyőt. A gyors élességállítás minden esetben biztosítja a tökéletes képek készítését. Készítse el álmai képeit az  EOS 200D-vel. 


Beépített útmutató

Most használ először DSLR-t?  Nem probléma. A készítők  egy intuitív felhasználói felületet készítettek,  egy útmutatót, amely segít a megfelelő beállítások megtalálásához, így oktató nélkül is megtalálhatja a saját útját.


Kapcsolatban a világgal

Mivel az EOS 200D kompatibilis az okostelefonokkal valamint beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik, az úton lévők is gyorsan megoszthatják a közösségi médiában a kiváló minőségű fényképeiket a Canon Camera Connect alkalmazással.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Bajonett
Canon EF, Canon EF-S Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E17 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS 200D Ezüst váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 200D tělo stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS 200D telo strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D silbernes Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D silbernes Gehäuse.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ