AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canon EOS 200D fehér

Termékkatalógus
Canon EOS 200D fehér
Digitális fényképezőgép - 25,8 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC
Kód:  OC080a32 Gyártó honlapja:

Canon EOS 200D fehér

Kamera tömege: 456 g
Canon EOS 200D

Paraméterek
            

Képernyő:

3"

Szenzor mérete:

APS-C (28,3 mm)

            

Maximális ISO:

51200

Maximális videó felbontás:

FullHD (1920 x 1080, 60 FPS)

Akkumulátor élettartama:

650 felvétel (23° C-on, automatikus expozíció 50%, vaku expozíció 50%)

Speciális funkciók:

Vakupapucs, cserélhető objektív, ultrahang szűrő, Bluetooth, NFC és Wi-Fi


EOS 200D - egy kis kamera nagy képességekkel

A Canon EOS 200D egy kompakt, egyszerű és sokoldalú kamera, amely szerves része lesz az életének – a lenyűgöző fotók és videók elkészítése ugyanis könnyebb, mint valaha. A tükörreflexes gép egyszerű használatát az érintőképernyő is biztosítja, amely egy telefon kijelzőjéhez hasonlít. Ezért mindenki képes lesz használni. Éljen az optikai kereső lehetőségeivel, amely tényleges és elforgatott képet képes  megjeleníteni. Így szokatlan helyzetekben is készíthet fotókat.


A fehér Canon EOS 200D főbb jellemzői

  • 25,8 megapixeles felbontás (24,2 megapixeles effektív felbontás)
  • Optikai kereső - 9 pontos autofókusz
  • Dual Pixel CMOS AF technológia
  • DIGIC 7 processzor
  • Sorozatfelvétel - 5 másodpercenként
  • Vezeték nélküli kapcsolat - Bluetooth, NFC és Wi-Fi


Rögzítse minden élményét

A 25,8 megapixeles fényképek számos részletet és színt tárnak fel Ön előtt. Így ideálisak nagy formátumú nyomatokhoz, könyvekhez és online galériákhoz is. Az EOS 200D egy DIGIC 7 processzorral büszkélkedhet, amelynek nagy előnye, hogy gyenge fényviszonyok mellett is tökéletes felvételeket készít. Nem beszélve a Dual Pixel CMOS AF technológiáról, amely a világ egyik leggyorsabb autofókusz rendszere.


Kompakt és könnyű kivitel

Ez a tükörreflexes gép az egyik legkönnyebb kamera jelenleg a piacon. Így utazás közben sem zavarja majd a súlya. Ráadásul kényelmesen elfér egy hátizsákban vagy a táskájában. Az EOS 200D tényleg bárhol, bármikor használható – legyen szó akár egy nyaralásról, egy buliról vagy egy hosszú sétáról.


Canon EOS 200D

Az EOS 200D beépített nagyméretű APS-C szenzora alacsony mélységélesség mellett is lehetővé teszi a könnyű fotózást. Ezért főként olyan fotósoknak ajánljuk, akik sok portrét készítenek. Soha nem volt még ilyen könnyű homályos háttér előtt arcokat fényképezni.

Canon EOS 200D

Élvezze a testre szabható használat szabadságát – éljen az optikai kereső lehetőségeivel és használja ki az elforgatott megjelenítés előnyeit. Egyik esetben sem veszít a fókuszálás sebességéből. Csak rajtad múlik, hogy használod.


Beépített varázsló

Kezdőnek számít az SLR fotózás terén? Nem probléma. Hiszen az EOS 200D egy olyan intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely segít a megfelelő beállítások kiválasztásában. Teljesen olyan érzése lesz majd, mintha egy instruktor állna Ön mellett fotózás közben.


Csatlakoztatás

Ezzel az SLR fényképezőgéppel együtt megkapja az okos eszközökhöz való csatlakoztatás lehetőségét is – például Bluetooth, WiFi és NFC segítségével. Felvételeit ráadásul könnyedén átnézheti, szerkesztheti és meg is oszthatja.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Bajonett
Canon EF-S Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E17 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS 200D fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 200D tělo bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS 200D telo biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D weisses Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D weisses Gehäuse.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ