AP+ nový vizuál Guzzanti

CONCEPT VA0040

Termékkatalógus
CONCEPT VA0040
4,9 13 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 35 cm, 120 W teljesítmény, 0,7 bar szívó teljesítmény, LED-jelző, vágókés, zacskók a csomag része, mérete 6 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1550 g
23 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONVA840 Termékszám:  VA0040

Akciós szettek

33 880 Ft
Szett megvásárlása

CONCEPT VA0040

A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép nagyszerű segítség különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozásához. A élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszítik el ízük vagy aromájuk. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye nem csak az ételek frissességének és állagánakmegőrzése, de a jobb tárolhatóság is, mivel ezek nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A csomagban 10 zacskót és egy praktikus vágókést találsz. 4 üzemmód közül választhatsz, amelyek saját gombbal rendelkeznek. A Vacuum & Seal funkciót az automatikus vákuumozáshoz alkalmas, a Seal funkciót a zacskók lezárásáhozhasználhatod, míg a Dry/Moist funkció lehetővé teszi az ételek szárítását és a felesleges nedvesség elvezetését. A Concept VA0040 vákuumozó gép két típusú nyomást kínál - Normal és Turbo.


4 üzemmód

Száraz és nedves ételekhez

10 zacskó a csomagban


A Concept VA0040 vákuumozó legfőbb jellemzői

  • A vákuumozó megakadályozza a levegő bejutását
  • Az étel megőrzi friss ízét és aromáját
  • 4 üzemmód, amelyek saját gombbal rendelkeznek
  • Alkalmas száraz és nedves ételekhez
  • A csomagban 10 zacskót és egy vágókést találsz
  • Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
  • Nagyszerű a húspácolás vagy a sous-vide felgyorsításához
  • Könnyű kezelhetőség a a megfelelő működési mód kiválasztásával
  • Funkció az automatikus elszíváshoz
  • A fóliát a Seal funkcióval zárhatod le
  • A Concept VA0040 vákuumozó választható nyomással rendelkezik- Normal és Turbo
  • Tartály a fennmaradó nedvesség számára 
  • LED gomb megvilágítás

Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a Concept VA0040 vákuumozó gépnek köszönhetően

A Concept VA0040 vákuumfóliázó nagyszerű segítség a különböző ételek vákuumozásához, amelyek ennek a remek módszernek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását az ételekben, amelyek így megőrzik a szervezet számára előnyös anyagokat és vitaminokat. Az ételek friss ízüket ésaromájukat is megőrzik, mintha csak frissen hoztad volna őket a piacról vagy az üzletből. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, hiszen nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, ha fel kell gyorsítanod a hús pácolását, vagy ételeketszeretnél készíteni sous-vide technikával. A Concept VA0040 vákuumozó gép csomagjában 10 zacskót és 1 vágókést találsz. 

A Concept VA0040 vákuumfóliázó 4 módot kínál az egyszerű működtetés érdekében

A praktikus 4 üzemmódnak köszönhetően a száraz és nedves ételeket tetszés szerint kezelheted. Minden funkciónak megvan a saját gombja a Concept VA0040 készüléken, így a vezérlés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomjd meg a kívánt üzemmódot, és meg is vagy!

Seal funkció az automatikus elszíváshoz

A Concept VA0040 vákuumfóliázó speciális Vacuum & Seal funkcióval rendelkezik, amelyet a zacskók automatikus levegő elszívására és az azt követő lezárásra használhatsz.

Zárd le a zacskókat a Seal funkcióval

A Concept VA0040 vákuumozó Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, csak lezárja a tasakokat.

Száraz és nedves ételek vákuumozása

Ha száraz vagy nedves ételeket szeretnél vákuumozni, akkor a Dry/Moist funkciót használd. A Concept VA0040 vákuumfóliázó gép praktikus tartállyal rendelkezik, amelybe az ételből visszamaradt nedvesség kerül.

A Concept VA0040 vákuumfóliázó különböző nyomást kínál

A Concept VA0040 vákuumozó gép a levegő kiszívásához kétféle nyomást használ. A NORMAL nyomás a puha ételek és tárgyak vákuumozásához alkalmasHa olyan ételt szeretnél vákuumozni, amely nem bomlik le nagyobb nyomás által, javasoljuk a TURBO mód használatát. 

További információk:

Méretek: 38 x 15 x 6 cm
Vákuum nyomás: 0,7 bar
Szín: rozsdamentes acél fekete részletekkel
Energiafelhasználás: 120 W
Feszültség: 220 - 240 V

Kiegészítők:

5 db 22 x 30 cm-es zacskó 
5 db 28 x 35 cm-es zacskó 
Vágókés


Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
35 cm Kész!
Teljesítmény
120 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,7 bar Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
35 cm Kész!
Teljesítmény
120 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,7 bar Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Csomag része
Vágókés, Zacskók Kész!

Méret & súly

Szélesség
38 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Tömeg
1 550 g Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VA0040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VA0040. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VA0040.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ