Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

CONCEPT VA0050

Termékkatalógus
CONCEPT VA0050
4,5 4 értékelés
Vákuumozó gép - hegesztőfólia, 110 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 10 role fólia a csomagolásban, led-jelző, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), automata működés és pulzáló levegőszívás
24 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONVA857 Termékszám:  VA0050

Akciós szettek

35 380 Ft
Szett megvásárlása

CONCEPT VA0050

A Concept VA0050 vákuumfóliázó gép nagyszerű segítség különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozásához. A élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszítik el ízük vagy aromájuk. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye nem csak az ételek frissességénekés állagának megőrzése, de a jobb tárolhatóság is, hiszen így nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A csomagban 10 zacskót, egy praktikus vágókést és egy tömlőt találsz az edényből történő vákuumozáshoz. 4 üzemmód közül választhatsz, amelyek saját gombbalrendelkeznek. Használhatod a praktikus vákuum megszakítási funkciót is, amelynek köszönhetően te magad állíthatod be a szívási nyomást. Nagyszerű előny az élelmiszerek vákuumozásának lehetősége az edényekben.


Száraz és nedves ételekhez

Élelmiszerek vákuumozása dobozokban

10 zacskó a csomagban


A Concept VA0050 vákuumfóiázó legfőbb jellemzői

  • A vákuumozó gép megakadályozza a levegő bejutását
  • Az étel megőrzi friss ízét és aromáját
  • 4 üzemmód, amelyek saját gombbal rendelkeznek
  • Száraz és nedves ételekhez is alkalmas
  • A csomagban 10 zacskót, vágókést és tömlőt találsz az élelmiszerek edényekben történő vákuumozásához
  • Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
  • Nagyszerű húspácolás vagy a sous-vide felgyorsítására
  • Könnyű kezelhetőség a megfelelő működési mód kiválasztásával
  • Funkció az automatikus elszíváshoz
  • A zacskókat a Seal funkcióval zárhatod le
  • Tartály a maradék nedvesség számára
  • Ételek dobozokban történő vákuumozásának lehetősége
  • PULSE funkció a törékeny ételek vákuumozásának teljes ellenőrzéséhez
  • Csúszásgátló lábak

Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a Concept VA0050 vákuumozó gépnek köszönhetően 

A Concept VA0050 vákuumozó nagyszerű segítség a különböző ételek vákuumozásához, amelyek ennek a remek módszernek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását, amely így a szervezet számára előnyös anyagok és vitaminok elvesztését akadályozza meg. Az ételek friss ízüket és aromájukat ismegőrzik, mintha frissen hoztad volna őket a piacról vagy az üzletből. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye a jobb tárolás is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, ha szeretnéd felgyorsítani a hús pácolását, vagy szeretnél ételeket sous-vide technikávalkészíteni. A Concept VA0050 vákuumfóliázó csomagjában 10 zacskót és egy tömlőt találsz az élelmiszerek edényekben történő vákuumozására.

A Concept VA0050 vákuumfóliázó 4 üzemmódot kínál

A praktikus 4 üzemmódnak köszönhetően a száraz és nedves ételeket tetszés szerint vákuumozhatók. Minden funkció saját gombbal rendelkezik a Concept VA0050 készüléken, így a vezérlés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomd meg a kívánt üzemmódot, és kész is vagy! A Concept VA0050 porszívó az edényekből történő vákuumozást is képeskezelni.

Funkció az automata elszíváshoz

A Concept VA0050 vákuumozó gép speciális Auto Vac/Canel funkcióval rendelkezik, amelyet az automatikus elszíváshoz és a zacskók későbbi lezárásához használhatsz. Ugyanakkor ezzel a gombbal azonnal le is állíthatod a vákuumozó gépet működés közben.

Száraz és nedves ételek vákuumozása

Abban az esetben, ha száraz vagy nedves ételeket szeretnél vákuumozni, a Concept VA0050 készülék ideális lesz számodra. Praktikus edénnyel is rendelkezik, amelybe az ételből visszamaradó nedvesség kerül.

Élelmiszerek edényben történő vákuumozása

A Concept VA0050 vákuumozó gép nagyszerű előnye a dobozokban történő vákuumozás lehetősége, amely egy speciális tömlőn keresztül történik (a tömlő a csomag részét képezi). A minőségi tömítés megakadályozza a levegő visszakerülését, és hosszabb ideig frissen tartja az ételeket. Ezenkívül az ételeket a nedvességtől is védi. AConcept VA0050 vákuumozó teljes mértékben kompatibilis a Concept VD8100 készlettel.

A Concept VA0050 vákuumozó lehetőséget nyújt a vákuumozás megszakítására

A Concept VA0050 vákuumozó a megszakítás lehetőségét is kínálja, ennek köszönhetően teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod a folyamatot. Megnyomásával  megszakíthatod a szívást, így saját magad állíthatod be az nyomást, így az étel nem nyomódik meg a folyamat során.

Zárd le a zacskókat a Seal funkció segítségével

A Concept VA0050  vákuumozó gép Seal funkciója a tasakok lezárására szolgál.  Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, csak lezárja a zacskókat.

További információk:

Méretek: 40 x 16 x 9 cm
Vákuumnyomás: 0,7 bar
Szín: fekete
Energiafelhasználás: 110 W
Feszültség: 220 - 240 V

Kiegészítők:

10 db 20 x 30 cm-es zacskó
Tömlő az élelmiszerek tartályokban történő vákuumozásához
Vágókés


Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
110 W Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
110 W Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző Kész!
Fóliák száma a csomagban
10 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VA0050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VA0050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VA0050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT VA0050 Vakuumierer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT VA0050 Vakuumierer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ