30 dnů na vrácení Shop roku

DEEBOT U2 - White

Termékkatalógus
DEEBOT U2 - White
4,8 5 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és folyadékok felmosásához, 110 perc működési idő, 5,17 óra töltési idő, 66 dB(A) zajszint, 0,4 l-es portartály, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, alap és gyro navigáció, high Efficiency szűrő, mikroszűrő, HEPA szűrő és habszűrő
Kód:  DEERV069 Termékszám:  PL141312177 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DEEBOT U2 - White

Ha belefáradtál abba, hogy folyamatosan porszívózz, akkor most figyelj. Modern időket élünk, így könnyedén élvezheted a tökéletesen tiszta otthont, ha beszerzed a DEEBOT U2 PRO robotporszívóját. Eme robot Max+ móddal rendelkezik, amely hirtelen akár 2,5-szeresére is növelheti a porszívó teljesítményét. A készülék kombinálhatóés törölhető kombinálható a hatékony OZMO technológia segítségével. Ezenkívül a DEEBOT U2 PRO fehér robotporszívó  mobilalkalmazással történő vezérléssel, akadályérzékelő rendszerrel illetve egy érzékelővel is rendelkezik, ez utóbbi védi a készüléket a lépcsőről történő leesés ellen.


A DEEBOT U2 White robotporszívó legfőbb jellemzői

  • Intelligens robotporszívó fehér kivitelben
  • A DEEBOT U2 hatékonyan ötvözi a porszívózást és a felmosást
  • Az OZMO technológia gondoskodik a tökéletesen letörölt padlóról
  • A mobilalkalmazás speciális beállításokat nyújt számodra
  • A fehér DEEBOT U2  robotporszívó legyőzi az 1,8 cm magas akadályokat is
  • A kiegyensúlyozott rendszer egy 400 ml-es portartályból és egy 300 ml-es víztartályból áll, amely biztosítja a helyiségek hatékony tisztítását
  • Az erőteljes Max+ funkció a normál üzemmódhoz képest akár 2,5-szeresére növeli a szívóteljesítményt
  • A robot 3 tisztítási módot kínál
  • A robot egyedülálló funkciói közé tartozik az akadályok észlelése és az ütközésgátlás, a zuhanásgátló érzékelő vagy a speciálisan kialakított levegő kimenet a por örvénylése ellen
  • A nagy kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy a robot egyetlen töltéssel csaknem 2 órán keresztül működjön
  • A DEEBOT U2 White robotporszívó körülbelül 4,5 óra alatt töltődik fel

Maximális tisztatás otthonodban a DEEBOT U2 White robotporszívó segítségével

A Robot DEEBOT U2 robot porszívóz és felmos

A fehér DEEBOT U2 robotporszívó porszívózási és törlési funkciót is kínál egyszerre.  A DEEBOT U2 robot egyetlen feltöltésével egyetlen ciklus után otthonod ragyogni fog a tisztaságtól a tökéletesen kiegyensúlyozott 400 ml-es portartálynak és 300 ml-es víztartálynak köszönhetően.

Felmosás az OZMO technológiával

A könnyű DEEBOT U2 robotegyszerű és egyben hatékony felmosását az OZMO technológia biztosítja. Mindössze annyit kell tenned, hogy a tisztító kendővel ellátott tárcsát felhelyezed a készülékre, váltasz a porszívózás és a felmosás funkciók között, minden másról pedig a robotporszívó gondoskodik. A DEEBOT U2 PRO White robotporszívó elektronikus vezérlésű vízszivattyúja biztosítja az állandó vízellátást. 


Maximális tisztító hatékonyság a DEEBOT U2 PRO következetes útvonalának köszönhetően

Az innovatív DEEBOT U2 PRO fehér robotporszívó segítségével nem kell aggódnod, hogy egyes területek nem lesznek tiszták. A robot hatékony mintázatban képes mozogni, fokozatosan haladva előre-hátra az egész helyiségben, így biztosítva az alapos és következetes s tisztítást. Emellett megjegyzi az útvonalat, és még ha valamilyen okból meg isszakítja a takarítást, a következő indításkor a DEEBOT U2 PRO robot ott indul el, ahol utoljára hagytad. Ezen felül speciális mágnesszalagokat is vásárolhatsz hozzá, hogy körbehatárolhasd azt a területet, amelyet a robot ne érjen el. Ezek a szalagok külön vásárolhatók meg.

Max+ mód magasabb szívóerővel

Ha erőteljesebb tisztítást igényelsz, a DEEBOT U2 PRO White robotporszívó optimalizált Max+ módját is használhatod, amelynek a normál üzemmódhoz képest akár 2,5-szer nagyobb a szívóerővel rendelkezik. A DEEBOT U2 PRO robot ezen üzemmódja különösen hasznos, ha nagyobb vagy nehezebb szennyeződésekkel nézel szembe.


DEEBOT U2 PRO robotporszívó nagy kapacitású akkumulátorral

A DEEBOT U2 Whiterobotporszívót nagy kapacitású akkumulátorral látták el, hogy az otthoni takarítást még következetesebbé tegye, mint valaha. Akár 2 órán keresztül képes üzemelni (normál szívóerővel kemény padlón) egyetlen feltöltéssel.

Három takarítási mód minden helyzethez

A DEEBOT U2 PRO robot használatával nem kell egyetlen programra hagyatkoznod - három módot kínál, amelyek közül az aktuális igényeinek megfelelően választhatsz. Választhatsz egyetlen helyre összpontosított takarítás közül, a szoba széleinek tisztítására szolgáló mód illetve az automatikus mód közül, amely utóbbi kiválóanszolgál majd a klasszikus, teljes területű tisztítás során.


A DEEBOT U2 PRO White robotporszívó megakadályozza a por felkavarodását

A DEEBOT U2 PRO robotporszívó felépítése a legapróbb részletekig átgondolt. A speciálisan kialakított légkivezetés felfelé mutat, így megakadályozza a por felkavarodását a szobában, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legtisztább levegőt lélegzed be.


U2 White robotporszívó vezérlés mobilalkalmazással

Az Ecovacs alkalmazással maximálisan kihasználhatod a DEEBOT U2 PRO fehér robotporszívó lehetőségeit. A tisztítási időt tetszésed szerint ütemezheted, az aktuális állapotot figyelemmel kísérheted, illetve a megfelelő tisztítási módot is kiválaszthatod a mobileszközön keresztül. A DEEBOT U2 PRO robotporszívóval semmilyenerőfeszítés nem vár rád, csak élvezd a modern automatizált házimunka-technológiát.

A robot automatikusan tölt, majd folytatja a munkát

Miután megvásároltad a DEEBOT U2 PRO robotporszívót, szinte semmilyen erőfeszítéssel nem jár majd annak tisztításával vagy üzemeltetésével. A robot visszatér a töltőállomáshoz amint észleli az akkumulátor alacsony szintjét. Abban a pillanatban, amikor a DEEBOT U2 PRO White intelligens robot teljesen feltöltött, pontosanott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta. Élvezd a ragyogó és tiszta otthont gondtalanul a DEEBOT U2 PRO robotporszívó segítségével.

A robot a lépcsők körül is feltakarít a leesés esélye nélkül

Egy ilyen okos robot esetében, mint a DEEBOT U2 PRO, valószínűleg arra számítasz, hogy a beépített zuhanásgátló érzékelő magától értetődő funkció. Így is van - a robotporszívó biztonságosan felismeri az ilyen helyzetet, így a lépcső körüli veszélyesnek tűnő területeken is gond nélkülmegtisztítja.


Az akadályokat felismerő technológiája megakadályozza a nem kívánt hatásokat

Biztosan nem szeretnéd, hogy a robotporszívó beleütközzön bútoraidba és megsértse őket - ez több kárt okozna, mint hasznot. Ha aggódsz bútoraid miatt, akkor a DEEBOT U2 PRO fehér robotporszívóval mindez már a múlté lehet. A robot puha lökhárítókkal és ütésgátlóval rendelkezik amelybiztosítja, hogy a robot elkerülje a bútorokat és máshol folytassa a takarítást.



Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Navigáció módja
Alap, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kombinált Kész!
Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel Kész!
Kefék
Oldal, Univerzális Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
26 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
33,9 cm Kész!
Magasság
7,9 cm Kész!
Mélység
33,7 cm Kész!
Tömeg
2,75 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
66 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
7,9 cm Kész!
Szélesség
33,9 cm Kész!
Mélység
33,7 cm Kész!
Súly
2,75 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DEEBOT U2 - White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEEBOT U2 - White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DEEBOT U2 – White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEEBOT U2 White Saugroboter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ