AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

DJI Mavic 3 Cine Combo

Termékkatalógus
DJI Mavic 3 Cine Combo
5 1 értékelés
Drón kamerával - 5,1K (5120 × 2700) videófelbontás, max. fotófelbontás 20 Mpx, 28× digitális zoom, képstabilizátor és online átvitel, 1024 GB belső memória, SD kártya max. mérete 512 GB, 15000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 75,6 km/h, működési idő 46 perc, GPS, akadály észlelése, AutoStart, magasság megtartása és objektumkövetés, összecsukható konstrukció, mérete szétnyitva 10,77 × 28,3 × 34,75 cm (Ma×Sz×H), mérete összecsukva 9,03 × 9,63 × 22,1 cm (Ma×Sz×H), tömege 895 g, jogi alkategória A3
Kód:  CVIdji2114 Termékszám:  CP.MA.00000457.01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Mavic 3 Cine Combo

DJI Mavic 3 Cine drone - Minőség mindenek felett

Emeld kreativitásodat a magaslatokba

Készíts felejthetetlen felvételeket és szabadítsd fel kreativitásodat az új DJI Mavic 3 Cine drónnal. Két Hasselblad kamerával büszkélkedhet, amelyek 4/3 CMOS érzékelővel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi lenyűgöző 5K videók készítését. A drón számos újításon esett át, amelyek még simábbá és gördülékenyebbé teszik a repülést. Az automatikus akadályfelismerés megbízhatóan védi a DJI Mavic 3 Cine drónt a balesetektől. Ha szeretnéd, a drón egy gombnyomással visszatérhet arra a helyre, ahonnan felszállt, ugyanezt teszi, ha elveszíti a jelet. A DJI Mavic 3 Cine drón akár 15 km-es távolságra is képes videót továbbítani. Az akkumulátor élettartamát is javították, így a drón akár 46 percig is kibírja a levegőben. A drón képes a levegőben akár 75 km/h sebességgel is repülni.

A DJI Mavic 3 Cine drón két Hasselblad kamerát használ

Annak érdekében, hogy a drón kompromisszumok nélkül a legjobb minőségű felvételeket rögzítse, a Hasselblad ikonikus svéd márka kifejezetten a DJI Mavic 3 Cine drónhoz igazította L2D-20c légi fényképezőgépét. A Hasselblad szigorú szabványokat tart be, amelyek mind a hardver teljesítményére, mind a szoftver algoritmusokra vonatkoznak. A DJI Mavic 3 Cine drón képminősége új magasságokba emelkedik

4/3 CMOS - A nagyobb érzékelő nemcsak nagyobb felbontást és dinamikatartományt biztosít a DJI Mavic 3 Cine drónnak, hanem csökkenti a zajt gyenge fényviszonyok között. A 4/3 CMOS érzékelő 12,8 stopos dinamikatartományával több részletet őriz meg a fényes és árnyékos területeken

Állítható rekesznyílás - értékelni fogod, amikor a DJI Mavic 3 Cine drónnal dolgozol a legkülönfélébb fényviszonyok között. Állítható rekesz áll rendelkezésre, hogy a fotósok számára a legkülönbözőbb fényviszonyok mellett is használható legyen

Széles 84° FOV - Még több kristálytiszta részletet leszel képes rögzíteni a 24 mm-es autofókuszos objektívvel, amely 84° FOV-val rendelkezik - és mindössze 12,5 gramm súlyú

Vision Detection Auto Focus (VDAF) - A DJI Mavic 3 Cine drónkamera VDAF technológiával rendelkezik, amely a távolsági adatokat használja a fókuszáláshoz, és optimalizálja a fókuszálás sebességét

Hasselblad Natural Colour Solution - DJI Mavic 3 Cine tökéletesen adja vissza a színeket

A Hasselblad filozófiájának szerves része, hogy nem hagyatkozik kizárólag az utómunkálatokra. Ezért a drónban használt kamerák rendkívül pontos és természetes színekkel rögzítik a képeket. Ezeket is kalibrálták pixelszinten, és beépített HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution) funkcióval rendelkeznek. A színpontosság az érzékelő által rögzített színadatok egyedi algoritmus segítségével történő átalakításával érhető el.

A DJI Mavic 3 Cine drón eredményei önmagukért beszélnek

A Hasselblad L2D-20c kamerarendszer professzionális megjelenésű felvételeket készít a DJI Mavic 3 Cine-nal. A nagyobb dinamikatartománynak köszönhetően természetes átmeneteket érhetünk el a fény és az árnyékok között, miközben megtartja a mélységi adatokat. A nagyobb, 3/4-es CMOS-érzékelő még gyenge fényviszonyok mellett is tiszta képeket biztosít.

Professzionális paraméterek a videóhoz

A DJI Mavic 3 Cine drón nagyfelbontású videót készít nagy képkockasebességgel (4K/120 fps), hogy professzionális eredményeket nyújtson. A drón kamerája akár 1 milliárd színt is rögzít 10 bites D-Log profillal, természetes színeket és fejlett rugalmasságot kínál a szerkesztésben és a color gradingben.

A DJI Mavic 3 Cine drón teleobjektívvel rendelkezik

Az egyedi telekamera használatával a "Felfedező mód" nagyszerű lehetőség a terep felderítésére és az útvonal megtervezésére. Ha a tárgy vagy a helyszín messze van, akkor a DJI Mavic 3 Cine drón telekamerájával nagyíthatsz rá. Ezzel időt takaríthat meg, mivel nem kell közelebb mennie a helyszínhez vagy a témához a drónnal.

  • 28× hibrid zoom
  • 162 mm, f/4.4

Használd ki a biztonságos repülést a többirányú akadályfelismeréssel

Koncentrálj csak a legjobb felvételek rögzítésére, a többit pedig bízd a DJI Mavic 3 Cine drónra. Ennek oka, hogy a többszörös nagy látószögű vison-érzékelői egy nagy teljesítményű processzorral együttműködve elkerülik az akadályokat bármely irányból. Használhatod az "Advanced RTH" módot, amely lehetővé teszi a DJI Mavic 3 Cine számára, hogy automatikusan válassza ki az optimális útvonalat vissza a felszállási ponthoz. Az üzemmód akkor is aktiválódik, ha a Mavic 3 Cine drón elveszíti a jelet.

Kellemes repülést

A DJI Mavic 3 Cine drón akár 50%-kal ellenállóbb a széllel szemben, mint elődei. Ezt a motorrendszer hatékonyságának javításával és a nagyobb kapacitású akkumulátor kiválasztásával érték el. Így a repülési idő elérheti akár a 46 percet is. A Mavic 3 Cine drón kiemelkedik a fényképek élességével és minőségével, mert hihetetlenül stabil a levegőben. Ez megkönnyíti a timelapse felvételek vagy hyperlapse videók készítését.

A DJI Mavic 3 Cine Combo drón csomag tartalma


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Használat
Professzionális Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!
Maximális sebesség
75,6 km/h Kész!
Működési idő
46 perc Kész!
Átviteli hatótávolság
15 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
12 000 m Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, AutoStart, Magasság megtartása, Objektumkövetés Kész!
Maximum szélerősség
12 m/s Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
5.1K (5120 × 2700) Kész!
Videoformátumok
Mov, MP4, H.264, H.265 Kész!
Fotó max. felbontása
20 Mpx Kész!
Fényképformátumok
RAW , JPEG, DNG Kész!
Látómező
84 ° Kész!
Optikai zoom
8 × Kész!
Digitális zoom
28 × Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

Belső memória
1 024 GB Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
512 GB Kész!
Kompatibilis memóriakártyák
Micro SDHC, Micro SDXC Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
5 000 mAh Kész!
Töltési idő
96 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (összehajtva)
9,63 cm (96,3 mm) Kész!
Hossz (összehajtva)
22,1 cm (221 mm) Kész!
Magasság (összehajtva)
9,03 cm (90,3 mm) Kész!
Szélesség (szétnyitva)
28,3 cm (283 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
34,75 cm (347,5 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
10,77 cm (107,7 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
895 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Táska, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Töltő adapter, Pótalkatrészek Kész!
Tartalék akkumulátor a drónhoz
2 db Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A3 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Mavic 3 Cine Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Cine Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Mavic 3 Cine Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Cine Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Cine Combo.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ