Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Férfi okosórák fémszíjjal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(2)
IOS
(3)
Android GMS-el
(1)
Tok anyaga
Rozsdamentes acél
(2)
Titán
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1)
Bluetooth
(3)
LTE
(1)
WiFi
(1)
GPS
(1)
Sporttevékenységek
Futás
(3)
Kerékpározás
(3)
Úszás
(3)
Tollaslabda
(1)
Fitnesz
(1)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(2)
Pulzusfrekvencia
(2)
Kalóriaszámítás
(2)
Sebesség
(2)
Magasságmérő
(2)
Tempó
(2)
Szíj anyaga
Rozsdamentes acél
(2)
Titán
(1)
Szűrés

A férfi okosóra fém szíjjal ötvözi a kifinomult dizájnt a modern technológiával, ezáltal a férfiaknak stílusos és funkcionális kiegészítőt kínál a mindennapi viselethez. A kiváló minőségű fémszíjas férfi okosóra garantálja a tartósságot és az eleganciát. Tudj meg többet ezekről a termékekről az alábbi sorokban.

Tovább

Milyen anyagból készül a fémszíjas férfi okosóra?

A férfi okosóra fém szíjjal kiemelkedik a tucat termékek közül a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Ezek az anyagok lehetnek acél, rozsdamentes acél vagy titán. Ezek nemcsak tartósságot, hanem különleges megjelenést is biztosítanak. A rozsdamentes acél szilárdságot és tartósságot kölcsönöz az órának, míg a titán könnyedséget és modern eleganciát sugároz.

Fémszíjas okosóra férfi
Férfi fémszíjas okosóra

Intelligens óra fém szíjjal
Férfi okosóra fém szíjjal

Melyik operációs rendszert támogatja a férfi fémszíjas okosóra?

A férfi okosóra fém szíjjal kompatibilis mind az iOS, mind az Android operációs rendszerrel. Akár Apple-, akár Android-eszközzel rendelkezel, teljes mértékben kihasználhatod ennek az okosórának az összes funkcióját.

Hogyan működik egy férfi okosóra fém szíjjal ellátott modellje?

A férfi fémszíjas okosóra érintőképernyővel és kombinált gombokkal rendelkezik, ezért egyszerű, és intuitív a működtetése. Az érintőképernyő lehetővé teszi a kényelmes érintési gesztusokat, a gombok pedig további vezérlési lehetőségeket biztosítanak, kényelmes felhasználói élményt nyújtva.

Milyen kapcsolódási lehetőségeket kínálhat egy férfi fémszíjas okosóra?

A férfi okosóra fém szíjjal számos csatlakozási lehetőségen keresztül biztosítja a kapcsolatot a digitális világgal. Ezek lehetnek NFC, Bluetooth, WiFi és USB. Az ilyen órák a technológiának köszönhetően készen állnak arra, hogy könnyen csatlakoztathatók legyenek okostelefonokhoz és más elektronikus eszközökhöz, átfogó lehetőségeket kínálva használatukhoz.

A férfi okosóra fém szíjjal a hatékony energiagazdálkodással 4 -21 napos üzemidőt biztosít. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben élvezhessék az óra összes funkcióját anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükségük.

A fémszíjas férfi okosóra különleges funkciókat is kínál

A férfi fémszíjas okosóra modellek nem csak elegáns megjelenésükkel tűnnek ki, hanem kínálhatnak különleges funkciókat is. Ezek lehetnek többek között lépésszámláló, telefonos keresés, zenelejátszás, sporttevékenységek követése, pulzusmérés, kalóriaégetés számítása, vízállóság és még sok más. Ezáltal egy ilyen óra ideális társ a mindennapi élethez és az igényes sporttevékenységekhez.

Mekkora a fémszíjas férfi okosóra kapacitása?

A férfi okosóra fém szíjjal általában 4 és 16 GB közötti tárhellyel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít a zenék, alkalmazások és a sporttevékenységekkel kapcsolatos adatok tárolásához. Így kényelmesen hordozhatod és tárolhatod kedvenc adataidat közvetlenül az órán.

Egy férfi okosóra fém szíjjal is lehet vízálló

A férfi okosóra fém szíjjal biztosítja a gondtalan viseletet különböző körülmények között. Az ilyen modellek általában IP67 és IP68 tanúsítvánnyal rendelkeznek, por- és vízállóak, és kényelmesen viselhetők a szokásos napi tevékenységek, például kézmosás vagy zuhanyzás közben. Vízállóságuk akár 5 ATM (50 méter) is lehet, így vízi sportokhoz is alkalmasak, továbbá széleskörű lehetőséget biztosítanak a sporttevékenységek során is.

Apple watch textil szíj

Férfi fémszíjas okosóra

i

Milyen típusú kijelzővel rendelkezik egy fémszíjas férfi okosóra?

A fémszíjas férfi okosóra különféle modelljei AMOLED vagy IPS kijelzővel rendelkeznek, és különböző fényviszonyok mellett is kiváló kijelzőminőséget és tiszta kontrasztokat produkálnak. Ezek a technológiák kompromisszumok nélküli látványt nyújtanak a kijelzőn.

Egy férfi okosóra fém szíjjal különböző színekben kapható

A férfi fémszíjas okosóra érdekes, stílusos kiegészítő, ezért elegáns színek széles választékában kapható. Népszerű szürke, fekete, ezüst és zöld árnyalatok állnak rendelkezésre. Rajtad áll, hogy melyiket választod.

Nem csak egy férfi fémszíjas okosóra érdekel?

Ha nem csak a fémszíjas férfi okosóra érdekel, hanem más hasonló termékek is, mint pl. férfi intelligens sportóra vagy egy okosgyűrű, a legjobb helyre jöttél. Szerezz meg mindet egy helyen!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Withings Scanwatch Nova 43mm - Blue Szállításra kész 5 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 0,63" OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra
259 590 Ft

3 termék
Withings Scanwatch Nova 43mm - Blue - Okosóra Típusok
5,0
Withings Scanwatch Nova 43mm - Blue
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 0,63" OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra
259 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WitSC07a
4,5 13×
HUAWEI WATCH 4 Pro Elite
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
270 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b3
Withings Scanwatch Nova 43mm - Green - Okosóra Típusok
5,0
Withings Scanwatch Nova 43mm - Green
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 0,63" OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra
255 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WitSC07b
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.
GPS órákHibrid okosóra: a technológia és az elegancia ötvözete Egy okosóra vásárlását fontolgatod, de elriaszt az alacsony akkumulátor-üzemidő, vagy nem szeretnél lemondani a karcsú megjelenésről és a mechanikus mutatókról? Akkor érdekes lehet számodra egy hibrid okosóra. Miről is van szó? És mik az előnyeik és hátrányaik a...
Egy okosóra fürge közvetítő a mobiltelefonunk és köztünk, nyomon követi a lépéseinket és tanácsokkal lát el az edzésre vonatkozóan. Az utóbbi időben pedig egyre szebb és variálhatóbb kiegészítő: egy sportos megjelenést pár lépésben elegánssá alakíthatsz az edzőteremből...
A Samsung jelenleg legnépszerűbb okosórái tudnak vérnyomást és EKG-t mérni. Melyek ezek a modellek, és lesz-e lehetőségünk arra, hogy ezeket az új funkciókat mi is használhassuk?
További cikkek Összes cikk

Férfi okosórák fémszíjjal

A Férfi okosórák fémszíjjal kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Férfi okosórák fémszíjjal – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi okosórák fémszíjjal
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ