Slevy s AP+ Slevy s AP+

Olcsó előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(21)
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(27)
Xbox Series X
(59)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(17)
Nintendo Switch
(47)
Licenc
Doboz
(233)
Letölthető
(2)
Kulcs
Steam
(3)
Xbox Live
(4)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(124)
RPG
(45)
Kaland
(44)
Szimulátor
(34)
Lövöldözős
(24)
Szöveg
CS
(10)
EN
(235)
DE
(115)
FR
(6)
ES
(3)
IT
(4)
JP
(4)
Szinkron
CS
(2)
EN
(231)
DE
(67)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi előrendelhető játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 990 Ft. Az olcsó előrendelhető játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
235 termék
Wrath: Aeon Of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: NSW1337
VED - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1336
Sociable Soccer 24
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: WG1442
Sociable Soccer 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0609
Sociable Soccer 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb funkciója. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: MSX1567
Hotel Life
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
12 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1400
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0667
The Thaumaturge
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1420
The Thaumaturge - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0402
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Construction Simulator - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0245
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
Squirrel with a Gun - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0509
Squirrel with a Gun - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0677
34 Sports Games - World Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0657
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
Pixelshire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: PSV0661
34 Sports Games - World Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: NSW1375
Battle of Rebels - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1576
Leo the Firefighter Cat - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1352
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627
Everdream Valley - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: NSW1384
Everdream Valley - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: PSV0670
Tour de France 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1454

Olcsó előrendelhető játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ