Doručení zdarma Stellar Blade

Olcsó előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(21)
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(27)
Xbox Series X
(59)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(17)
Nintendo Switch
(47)
Licenc
Doboz
(233)
Letölthető
(2)
Kulcs
Steam
(3)
Xbox Live
(4)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(124)
RPG
(45)
Kaland
(44)
Szimulátor
(34)
Lövöldözős
(24)
Szöveg
CS
(10)
EN
(235)
DE
(115)
FR
(6)
ES
(3)
IT
(4)
JP
(4)
Szinkron
CS
(2)
EN
(231)
DE
(67)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi előrendelhető játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 990 Ft. Az olcsó előrendelhető játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
235 termék
Pro Cycling Manager 2024
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor - Legyél sportigazgató, vegyél részt a világ legnagyobb kerékpárversenyein, és vezesd győzelemre versenyzőidet. Állítsd fel a versenycélokat, tárgyalj a szerződésekről, találj új szponzorokat, és építsd fel a csapatodat szezonról szezonra.
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: WG1453
Hotel Life - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1431
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
Hotel Life - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0388
Sociable Soccer 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
14 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1333
CYGNI: All Guns Blazing - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384
CYGNI: All Guns Blazing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469
Morbid: The Lords of Ire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi világát, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: NSW1355
Morbid: The Lords of Ire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi környezetét, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0629
Battle of Rebels - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1354
Battle of Rebels - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személyű perspektívából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0628
Selfloss - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1374
Selfloss - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0650
House Flipper 2
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel lepusztult házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
14 490 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: WG1439
Tchia: Oléti Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Csatlakozz Tchiához egy trópusi, nyitott világú kalandban, és segíts neki megmenteni apját a kegyetlen zsarnok Meavora, a szigetvilág uralkodója elől. Mássz, vitorlázz, hajózz és tutajozz gyönyörű szigeteken, miközben felfedezel egy fizikai motoros sandbox világot. Állj bátran szembe a Meavora által kreált ruhás katonákkal, és használd ki kreativitásodat, amikor harcolsz ellenük.
Előrendelési ár
14 690 Ft
Várható időpont: július 2024
Termékkód: NSW1377
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
Előrendelési ár
14 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 14, 2024
Termékkód: NSW1232
Crown Wars: The Black Prince
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik elszakították láncaikat, és csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: WG1451
Horror Tales: The Beggar - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Indulj el egy magával ragadó sci-fi utazáson, amely egy katasztrofális esemény után játszódik, ahol a horror és a sci-fi keveredik egy elpusztult világ romjai között. Ez a magával ragadó élmény a fizika-alapú harc és a lenyűgöző rejtvények dinamikus keverékét kínálja, meghívva a játékosokat egy olyan valóságba, ahol minden kihívás egy megoldásra váró stratégiai rejtély.
Előrendelési ár
14 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: PSV0642
System Shock - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, úttörő eredetinek, amely az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltözteti, frissíti az irányítást, javítja az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét ad hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is felhasználja, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 490 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: MXESD2251
Dragon Age: Dread Wolf Rises - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - A legendás franchise visszatérése.
Előrendelési ár
15 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1109
System Shock - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy teljesen új átdolgozása az 1994-es, eredeti, úttörő játéknak, de az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltöztették, korszerűvé tették az irányítást, feljavították az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét adtak hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is meghívták, aki az egyik legikonikusabb rosszfiú, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: XBSE0498
System Shock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy vadonatúj átdolgozása az 1994-es, úttörő eredetinek, amely az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltözteti, felfrissíti az irányítást, javítja az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét ad hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is újból meghívták, aki az egyik legikonikusabb gonosztevő, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: PSV0648
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: PSV0573

Olcsó előrendelhető játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ