A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Olcsó előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(27)
PlayStation 5
(92)
PlayStation 4
(30)
Xbox Series X
(62)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(21)
Nintendo Switch
(51)
Licenc
Doboz
(240)
Letölthető
(7)
Kulcs
Steam
(7)
Xbox Live
(6)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(11)
Műfaj
Akció
(129)
RPG
(53)
Kaland
(47)
Szimulátor
(45)
Sport
(29)
Szöveg
CS
(19)
EN
(243)
DE
(131)
PL
(1)
FR
(10)
ES
(8)
IT
(9)
JP
(4)
Szinkron
EN
(239)
DE
(80)
FR
(3)
ES
(1)
IT
(3)
JP
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Az oldalon az alábbi előrendelhető játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch, amelynek bruttó ára 3 890 Ft. Az olcsó előrendelhető játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
247 termék
FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja party - Tapasztald meg az igazi vadont és a sok mókát egy szokatlan állatkertben, tele szórakoztató mini-játékokkal egy vagy két játékos számára. Csatlakozz egy pár aranyos bábvezetőhöz egy kiránduláson a parkban, ahol olyan állatok élnek, amelyek alig várják, hogy a harminc izgalmas minijáték egyikét játsszák veletek.
Előrendelési ár
3 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 4, 2024
Termékkód: NSW895
Tin and Kuna - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja logikai - Forogj és pörögj végig Tin & Kun színes, kaotikus világán. Fedezd fel a rejtvényekkel és veszélyekkel teli szinteket.
Előrendelési ár
4 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 4, 2024
Termékkód: NSW1362
Gearshifters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Gearshifters egy rogue-lite arcade akció lövöldözős játék. Vezess, driftelj, pörögj, zúzz és lőj át az ellenséges járművek hullámain. Indulj harcba az extrém gépek formáját öltő főnökök ellen. Állítsd össze és finomhangold a járműmódosításokból, védekezésből és fegyverekből álló taktikai felszerelésedet minden egyes alattomos szállítási küldetéshez. Vezess! Pusztíts! Vedd fel pénzt! Fejlessz!
Előrendelési ár
4 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 4, 2024
Termékkód: NSW1360
Ghost Parade - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja kaland - Valami kísérteties van az erdőben... És a segítségedre van szüksége! Állj össze 30 kísérteties társsal, amelyek mindegyike egyedi képességgel rendelkezik. Fedezd fel ezt az akciódús, hátborzongató kalandot, és dolgozzatok együtt, hogy mindenki épségben hazajusson.
Előrendelési ár
4 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 4, 2024
Termékkód: NSW1361
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1347
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1346
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1345
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Előrendelési ár
8 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: NSW1344
Agatha Christie - The ABC Murders - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: XBSE0494
Agatha Christie - The ABC Murders - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: PSV0644
Blacksad: Under the Skin - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: XBSE0493
Blacksad: Under the Skin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0643
Wrath: Aeon Of Ruin
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1445
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1444
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0610
Graven
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind-mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1443
Wrath: Aeon Of Ruin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és be kell járnod az ősi romokat, fel kell felfedd elfeledett titkaikat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1570
VED - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történet alapú RPG, lenyűvöző, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer, a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1569
Graven - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra -ez mind vár rád a GRAVEN című, első személyű, zord akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy igazságtalanul elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1568
Do Not Open - PS4 VR, PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1214vr
Dragon Ball FighterZ - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A DRAGON BALL FighterZ verekedős akció anime-játék minden elemet kihasznál, amely a DRAGON BALL sorozatot közkedveltté tesz: ultraerős harcosok véget nem érő fantasztikus küzdelmei.
Előrendelési ár
10 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 19, 2024
Termékkód: XBSE0393
Dragon Ball FighterZ - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A DRAGON BALL FighterZ verekedős akció anime-játék minden elemet kihasznál, amely a DRAGON BALL sorozatot közkedveltté tesz: ultraerős harcosok véget nem érő fantasztikus küzdelmei.
Előrendelési ár
10 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 19, 2024
Termékkód: PSV0481
3,5
Construction Simulator - Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
11 690 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0282

Olcsó előrendelhető játékok

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Az idei CES kiállítás számtalan technológiai újítást hozott a világ számára. Az egyik legérdekesebb az új HTC Vive Pro VR headset, amely a díjnyertes elődjén alapszik. Milyen fejlesztéseket várhatunk, és hogyan fog kinézni a Vive Pro közvetlenül az elődjéhez képest?...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ