AD květen univerzal Alzaboxy

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(98)
PlayStation 4
(17)
Műfaj
Akció
(58)
Kaland
(18)
RPG
(17)
Szimulátor
(10)
Lövöldözős
(9)
Szöveg
CS
(4)
EN
(97)
DE
(35)
Szinkron
CS
(1)
EN
(98)
DE
(20)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 990 Ft. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
98 termék
Selfloss - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 390 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0650
System Shock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A System Shock egy vadonatúj átdolgozása az 1994-es, úttörő eredetinek, amely az immár ikonikus játékmenetet egy teljesen új HD vizuális köntösbe öltözteti, felfrissíti az irányítást, javítja az interfészt, és teljesen új hangokat és zenét ad hozzá. Még az eredeti szinkronszínészt is újból meghívták, aki az egyik legikonikusabb gonosztevő, SHODAN hangját adta. Légy tanúja a valaha készült egyik legjobb és legnagyobb hatású játék újjászületésének.
Előrendelési ár
14 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: PSV0648
Horror Tales: The Beggar - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Indulj el egy magával ragadó sci-fi utazáson, amely egy katasztrofális esemény után játszódik, ahol a horror és a sci-fi keveredik egy elpusztult világ romjai között. Ez a magával ragadó élmény a fizika-alapú harc és a lenyűgöző rejtvények dinamikus keverékét kínálja, meghívva a játékosokat egy olyan valóságba, ahol minden kihívás egy megoldásra váró stratégiai rejtély.
Előrendelési ár
14 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 30, 2024
Termékkód: PSV0642
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0573
Gigantosaurus: Dino Sports - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: MSX1590
Gigantosaurus: Dino Sports - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: PSV0673
Dustborn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Ragtag crew? Jelen. Zenei felszerelés? Megvan. Turnébusz és robot sofőr? Rendben van. Lopott csomag? Ellenőriztem! Indulj veszélyes útra Amerika kettéosztott államain keresztül. Használd a szavak erejét, hogy kapcsolatokat alakíts ki a legénységeddel, kerüld ki a bajt, és érj célba.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0676
Crown Wars: The Black Prince - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: PSV0651
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649
Wreckreation - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - A Wreckreation saját MixWorld-öd otthona, egy 400 négyzetkilométeres versenypályának, amelyet létrehozhatsz, átalakíthatsz és elpusztíthatsz.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0338
Outer Wilds: Archaeologist Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Üdvözöljük az űrprogramban! Te lettél a legújabb tagja az Outer Wilds Ventures űrprogramnak, amely válaszokat keres egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben. Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyekkel, amelyek idővel változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy olyan bolygó felszínét, amely omladozik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0669
Jurassic Park Classic Games Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0668
Blazing Strike - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A klasszikus árkád harcjáték-sorozatok által inspirálva, olyan nagyoktól, mint a Capcom és az SNK. Ez a hamarosan megjelenő 2D-s verekedős játék a 2D-s pixel art műfaj úttörőinek dicsőségét és nosztalgiáját idézi fel, miközben egyedi játékmenetet és modern mechanikát tartalmaz.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: szeptember 30, 2024
Termékkód: PSV0683
TEVI - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős és árkád - A TEVI egy kétdimenziós pixel-art görgetős metroidvania, amely frenetikus játékmenetre helyezi a hangsúlyt, tele száguldó lövedékekkel és látványos kombókkal. Használd ki ügyesen a kidolgozott közelharci és távolsági harcrendszerben rejlő lehetőségeket, a veszélyek gyors kikerülésének képességét, a főnök-rohamozó mechanizmust és sok más funkciót.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0681
Five Nights at Freddys: Help Wanted 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - A folytatása annak a rémisztő kalandnak, amely évekkel ezelőtt új életet lehelt ebbe a kultikus horrorfranchise-ba. A Fazbear vadonatúj alkalmazottjaként bizonyítsd be másoknak és magadnak, hogy képes vagy tündökölni mindenben, ami egy pizzéria irányításával és fenntartásával kapcsolatos.
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0626
Wild Bastards - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Void Bastards és a Card Hunter mögött álló tapasztalt fejlesztőcsapattól származó Wild Bastardsban utazhatsz bolygóról bolygóra, miközben tizenhárom űrbűnözőből álló csapatot bővítesz, irányítasz és vezetsz, amelyek mindegyike egyedi fegyverrel, egyedi különleges képességgel és eredeti karakterképesség-fával büszkélkedhet. Gyűjts zsákmányt minden bolygón, és vegyél részt a helyiekkel folytatott intenzív, testközeli tűzharcokban.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: PSV0662
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, amely a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, a metál, a country, a latin zene, az R&B és még sok más.
Előrendelési ár
16 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1176
My Time at Sandrock - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
16 790 Ft
Várható időpont: május 2024
Termékkód: MSX1522
Tour de France 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
16 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1587
Tour de France 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
16 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0653
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 11, 2024
Termékkód: PSV0641
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: MSX1583
Monster Jam Showdown Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: PSV0640
Cities: Skylines II Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
18 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0479

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ