Doručení zdarma Alza Dny květen

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(98)
PlayStation 4
(17)
Műfaj
Akció
(58)
Kaland
(18)
RPG
(17)
Szimulátor
(10)
Lövöldözős
(9)
Szöveg
CS
(4)
EN
(97)
DE
(35)
Szinkron
CS
(1)
EN
(98)
DE
(20)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 990 Ft. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
98 termék
Amerzone: The Explorer's Legacy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Indulj útnak, hogy megtaláld a nagy fehér madarakat egy titokzatos, titkokkal teli vidéken! Válaszolj a felfedezők hívására, és indulj Amerzone-ba, egy elfeledett latin-amerikai földre, hogy teljesítsd egy elhunyt felfedező utolsó kívánságát.
Előrendelési ár
19 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0645
Test Drive Unlimited: Solar Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
19 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0123
Flashback 2 - Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1481
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Flintlock: The Siege of Dawn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0601
Funko Fusion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
19 990 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: MSX1591
Empire of the Ants - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Előrendelési ár
19 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0636
Unknown 9: Awakening - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Te Haroona vagy, egy Bursar, aki azzal a képességgel született, hogy belépjen egy titokzatos dimenzióba, amely átfedésben van a mi dimenziónkkal, és amelyet csak úgy ismernek, mint a Fold. A hatalmas, rejtett tudás keresése során Haroona megtanulja irányítani ezzel a dimenzióval való egyedülálló kapcsolatát, ami lehetővé teszi számára, hogy átcsatornázza annak erejét a mi világunkba... Ez a hatalom azonban nem marad észrevétlen, és Haroona hamarosan a magukat Ascendants névvel illető, szakadár frakció célpontjává válik, akik a Fold segítségével meg akarják változtatni az emberi történelem menetét.
Előrendelési ár
20 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0482
Rugby World Cup 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1490
Rugby World Cup 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0466
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0646
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: akció, kaland és gyermekjátékok
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1584
Little Nightmares 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
20 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0537
The Smurfs: Dreams - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és kaland - Indulj el egy álom-küldetésre, hogy felébreszd az összes Törpöt, mielőtt a gonosz Hókuszpók eléri a falut! Éld át az izgalmas, de kiszámíthatatlan utazást: az álomvilágban minden lehetséges, és az izgalom gyorsan rémálommá válhat.
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0680
Bitmap Bureau Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Bitmap Bureau Collection a pixeles retro játékok specialistájának számító angol fejlesztőcsapat, a Bitmap Bureau három különböző arcade játékát tartalmazza. A kollekció a Xeno Crisis című sci-fi lövöldözős játékot, a Battle Axe című fantasy fejtörőjátékot és a Final Vendetta című verekedős játékot foglalja magában.
Előrendelési ár
21 290 Ft
Megjelenés dátuma: július 31, 2024
Termékkód: PSV0659
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469de
Funko Fusion - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
24 090 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: PSV0678
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
Blazing Strike - Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A klasszikus árkád harcjáték-sorozatok által inspirálva, olyan nagyoktól, mint a Capcom és az SNK. Ez a hamarosan megjelenő 2D-s verekedős játék a 2D-s pixel art műfaj úttörőinek dicsőségét és nosztalgiáját idézi fel, miközben egyedi játékmenetet és modern mechanikát tartalmaz.
Előrendelési ár
24 390 Ft
Várható időpont: szeptember 30, 2024
Termékkód: PSV0683le
Disney Epic Mickey: Rebrushed - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0639
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ