Stellar Blade Alzaboxy

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(96)
PlayStation 4
(18)
Műfaj
Akció
(52)
RPG
(18)
Kaland
(18)
Szimulátor
(15)
Lövöldözős
(10)
Szöveg
CS
(4)
EN
(96)
DE
(40)
FR
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(96)
DE
(24)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 990 Ft. Az olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
96 termék
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
Dragon Ball Xenoverse 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át újra a Dragon Ball történetét, indulj időutazásra, és áld át a Dragon Ball történetének fontos pillanatait.
Előrendelési ár
7 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0656
Sniper Ghost Warrior Contracts 1+2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Sniper Ghost Warrior Contracts sorozat sok játékosnak mutatta be a halálos erő lehetőségeit, ami minden elit mesterlövész kulcsfontosságú szempontja. A Sniper Ghost Warrior Contracts 1 és 2 most közös csomagban, két drámai egyjátékos kampányon keresztül nyújt magával ragadó, összefüggő élményt. Használd a lopakodó mozgás, a taktika és a precíz célzás kombinációját, hogy leszámolj a célpontjaiddal. A csomag tartalmazza a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-t lemezen és a Sniper Ghost Warrior Contracts 1 letöltőkulcsát.
Előrendelési ár
9 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 15, 2024
Termékkód: PSV0672
Agatha Christie - The ABC Murders - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Az Egyesült Királyság különböző, gyönyörűen megrajzolt helyszínein aprólékosan fedezd fel az összes helyszínt, ahol szörnyű gyilkosságok történtek, és ne hagyj ki egyetlen részletet sem, miközben keresztkérdéseket teszel fel és bonyolult rejtvényeket oldasz meg. Vizsgáld meg alaposan a környéket, kérdezd ki alaposan a tanúkat, és mérlegelj mindent részletesen, amit találtál, hogy a lehető legpontosabb következtetéseket vond le, és felfedd a gyilkos következő lépését. Vágj bele egy izgalmas nyomozós kalandba, amelyben az intelligenciád lesz a legjobb fegyvered, miközben leküzdöd a bonyolult kihívásokat!
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 4, 2024
Termékkód: PSV0644
Blacksad: Under the Skin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Végezd a nyomozást, ahogyan jónak látod, használd macskás érzékeidet, hogy nyomokat találj, hozz visszafordíthatatlan döntéseket és befolyásold az ügy kimenetelét. Az antropomorf karakterekkel és a hamisítatlan 1950-es évek hangulatával a Blacksad: Under the Skin egy sötét, hátborzongató detektívtörténet az azonos című képregénysorozat szellemében.
Előrendelési ár
9 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: PSV0643
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0610
Do Not Open - PS4 VR, PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1214vr
Demons of Asteborg - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Demons of Asteborg egy kétdimenziós akció-platformer a metroidvania játékok elemeivel, amely az izgalmas akciót egyszerű rejtvényekkel és ügyes taktikával ötvözi. A fejlesztőket a múlt legjobb 16 bites klasszikusai ihlették, így a játék kötelező darab a pixeles retró címek minden kedvelőjének.
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0660
Astebros - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz lovagként, határőrnőként vagy mágusként, akik mindegyike egyedi képességekkel és különböző játékstílusokkal rendelkezik. Fedezz fel nyolc procedurálisan generált pályát... Fedezd fel Asteborg szörnyekkel teli kontinensének titkait!
Előrendelési ár
10 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0658
3,5
Construction Simulator - Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
11 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0282
5,0
Construction Simulator Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
11 590 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1350
Diesel Legacy: The Brazen Age - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kézzel rajzolt 2v2 verekedős játék - négy játékos két csapatra osztva. Minden egyes gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között a játékosok bármikor szabadon mozoghatnak, és még ha egy játékost le is győztek, a harcnak még akkor sincs vége. Dolgozzatok össze, hogy hosszabb kombinációkat hajtsatok végre, túlvilági támadásokat hárítsatok el, esszenciátokat a csapattárs megsegítésére fordítsátok és kettős kiütéssel nyerjetek!
Előrendelési ár
11 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0557
Withering Rooms - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Üdv a Mostyn House-ban, az egykor gyönyörű viktoriánus kúriában, amely most éjszakánként átváltozik, és tele van élőhalottakkal, láthatatlan szellemekkel, ravasz boszorkányokkal és baltával hadonászó őrültekkel. Vedd át a fiatal Nightingale szerepét ebben a kihívásokkal teli 2,5D-s RPG-ben, amely a roguelike-okból, a soulslikekből és a klasszikus túlélőhorrorból merít ihletet.
Előrendelési ár
11 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0655
Jack Holmes: Master of Puppets - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős - Miután Jack hosszú ideig nem talál munkát, kénytelen belépni a családi vállalkozásba, amelyről gyermekkora óta lemondott. Elkezdi megoldani első, látszólag egyszerű ügyét, amely hirtelen a legrosszabb rémálmává válik. Ebben az egyes szám első személyű túlélőhorrorban jól kell gazdálkodnod az erőforrásaiddal a túlélésért folytatott harcban, miközben félelmetes helyszíneken nyomozol.
Előrendelési ár
11 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0654
Sociable Soccer 24 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0609
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0667
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Squirrel with a Gun - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Mint a szomszédság legellenszenvesebb rágcsálója, fejleszd a bűnözés és a káosz iránti érzéked (és szereteted?) az arany makkok után kutatva ebben a mogyorós homokozós lövöldözős és puzzle platformerben. Küzdj foggal, karommal és fegyverrel, hogy megszökj egy titkos földalatti létesítményből, és legyőzd az ügynököket.
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0677
34 Sports Games - World Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Vegyél részt az egyik legnagyobb sporteseményen, és állj kihívások elé 34 különböző sportágban - az úszástól és a focitól kezdve az extrém kerékpározáson és súlyemelésen át a trambulinig és még sok más sportágig!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0657
Pixelshire - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: PSV0661
Battle of Rebels - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1576
Leo the Firefighter Cat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Leo, a macska a segítségedre szorul. Gyere és segíts neki a tűzoltóság fiatal újoncaként kalandos útján. Teljesítsd a küldetéseket, amelyek közül egyik veszélyesebb, mint a másik, és lépj előre rangról rangra. Nem leszel egyedül: Nox parancsnok lesz a vezetőd.
Előrendelési ár
13 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0627
Everdream Valley - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
Előrendelési ár
13 890 Ft
Megjelenés dátuma: július 19, 2024
Termékkód: PSV0670
Hotel Life - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1431

Olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok

gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PlayStation 5 (PS5) játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ