Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Olcsó TEAM 17 számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(24)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(4)
PlayStation 5
(11)
PlayStation 4
(6)
Xbox Series X
(6)
Xbox Series S
(1)
Xbox One
(3)
Nintendo Switch
(5)
Licenc
Doboz
(21)
Letölthető
(5)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(1)
Nintendo eShop
(2)
Műfaj
Akció
(14)
RPG
(1)
Stratégiai
(6)
Lövöldözős
(2)
Kaland
(5)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(3)
PlayStation 5 optimalizálás
(4)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(2)
Szöveg
EN
(26)
DE
(19)
RU
(2)
PL
(1)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
RO
(1)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(24)
DE
(13)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zh
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi TEAM 17 számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó TEAM 17 számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó TEAM 17 számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL, amelynek bruttó ára 940 Ft. Az olcsó TEAM 17 számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
26 termék
PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: logikai, eredeti játék szükséges a felhasználásához
940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003872
Overcooked - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
5 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001221
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW884
Overcooked! - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és gyerekeknek
6 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0661
4,9
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX092
5,0
Moving Out - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Egy őrült költözés szimulátor, amely teljesen új szintre emeli a kanapés együttműködést.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX805
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a közös főzés dupla adagjára!
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX763
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -4 %
8 890 Ft 9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX765
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO700
4,0
Worms W.M.D - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai - Steam.
9 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001217
Trepang2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0444
5,0
Overcooked! Special Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek és party - Lépj be a Hagymás Királyságba egy gigantikus méretű lakomára, és élvezd a kooperatív kulináris zűrzavar rengeteg szintjét az egyre trükkösebb és különlegesebb konyhákban.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW910
Killer Frequency - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0443
Trepang2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0554
Killer Frequency - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1214
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1473
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
11 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW654
Gord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0369
Blasphemous Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
12 620 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004240
Moving Out 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1264
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0477
Classified: France '44 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0611
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
Leárazás -5 %
13 590 Ft 14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0313
Moving Out 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0413

Olcsó TEAM 17 számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok TEAM 17 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok TEAM 17
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ