Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 022 termék
5,0
Carnival Games - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, árkád és party - Nagyszerű szórakozás az egész család számára. A játék a teljes sorozat legnépszerűbb minijátékai mellett vadonatújakat is tartalmaz. Akár három barátoddal együtt belevághatsz a kalandba, legyen szó baseballról, süteménytorony-építésről vagy lovaglásról. Válogass kedvedre a húsz különféle játék közül, amikért jegyeket kapsz, amelyeket a játékbeli avatárod ruháira fordíthatsz.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX585
5,0
NBA 2K19 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA 2K, 20. évfordulójának alkalmából újragondolta a sportjátékok fogalmát, hogy a legjobb grafikával és játékmenettel gondoskodjanak az új, forradalmasított játékmódokról és a lebilincselő “Neighborhood” nyitott világáról. Az NBA 2K19 megpróbálkozik a lehetőségek bővítésével is, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess a valódi kosárlabdalázhoz és kultúrához.
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX547
4,5 19×
Star Wars Battlefront II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a fény, akár a sötétség útját választod, semmi sem állíthat meg a földön sem a levegőben. Fedezd fel a Star Wars: Az utolsó Jedik című film titkait.
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX4004
4,9
NBA 2K15 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA kosárlabda szimulátor új kiadása, amely a kosárlabdázás valósághű mozdulataira, a labda fizikai szimulációjára, a legjobb kosárlabdázó Kevin Durant védnökségére, a Crew és a My League mód visszatérésére helyezi a hangsúlyt.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX067b
Arashi: Castles of Sin - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Látogass el a feudális Japánba, ahol egy sötét és alattomos összeesküvés borította el az országot. A Six Oni of Iga néven ismert banditák szerte az országban átvették az irányítást a várak felett, és a terror véres ösvényét hagyták maguk után.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1168
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A két történetmesélő univerzum epikus ütközete tér vissza a Marvel vs. Capcom játékkal. Küzdj kedvenc hősödért!
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0809
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,0 10×
Hitman 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Utazd be a világot, és kövesd célpontjaidat egzotikus sandbox helyszínekre, a napfénnyel teli utcáktól egészen a sötét és veszedelmes esőerdőkig. Senki sincs biztonságban a világ legrettegettebb gyilkosától.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX530
Persona 3 Reload - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1557
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCH53
Street Fighter V - Champion Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ezen kiadás részét képezi a jelenleg elérhető, összes 24 karakter, amellyel az eredeti 16 karakterből álló csapat 40-re bővül!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX751
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
32 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137cge
Nacon RIG 600 PRO HS PS4 / PS5, PC, Switch - fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth dongle, USB-C, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő
42 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NCNa30c1
1,0
Canyon Interceptor GH-8A
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 2 m -es kábel
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CN23_05
Madden NFL 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékosok realisztikusabb mozgása, valamint az intelligensebb MI új eszközöket biztosít kidolgozott játékstratégiád magabiztos végrehajtására, hogy bármelyik ellenfelet le tudd győzni a Madden NFL 24 meccsein.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1492
Jumanji: Wild Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1495
Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Toborozni... kiképezni... harcolni. Vár az "All Valley Karate Tournament".
Leárazás -58 %
6 590 Ft 15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1380
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1520
Dyschronia Chronos Alternate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - A neved Hal Scion, és nyomozó vagy. Önt "variáns személyként" ismerik, olyan személyként, akinek megvan az az egyedülálló képessége, hogy a múltba nézzen és megváltoztassa azt. És az Ön egyedülálló képességeire most éppen szüksége van. Fenyegető erők várnak rád, amelyek próbára teszik a szellemi mozgékonyságodat. Bizonyítékgyűjtés közben el kell bújnod, futnod, lopakodnod és menekülnöd kell a veszély elől.
Szuper ár
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0404
Two Point Campus Enrolment Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1138
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1561
Fortnite: Transformers Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1540
Song in the Smoke: Rekindled - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és virtuális valóság - Egyjátékos túlélő kalandjáték, amely egy hatalmas, gyönyörű és halálos, időn kívüli világban játszódik. A túlélés kulcsa a te képességeid, kövesd és vadászd a zsákmányt kézzel készített primitív fegyverekkel és eszközökkel. Gyűjtsön élelmet, gyógyszert és készleteket napközben, és ne feledje, hogy a sötét és veszélyes éjszakákon is égjen a tábortűz.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0406

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1022 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ