PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 022 termék
4,5 19×
Star Wars Battlefront II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a fény, akár a sötétség útját választod, semmi sem állíthat meg a földön sem a levegőben. Fedezd fel a Star Wars: Az utolsó Jedik című film titkait.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX4004
Nacon RIG 600 PRO HS PS4 / PS5, PC, Switch - fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth dongle, USB-C, PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő
42 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NCNa30c1
1,0
Canyon Interceptor GH-8A
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 2 m -es kábel
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CN23_05
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,8 55×
Far Cry 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hatalmas Far Cry 5 világban letesztelheted a kreativitásodat és korlátaidat az eddigi legnagyobb ellenséggel szemben, amit a Far Cry valaha is látott. Légy Te a reménysugár Hope County minden lakosa számára.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX2381
Jumanji: Wild Adventures - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1495
Two Point Campus Enrolment Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A játékban a feladatod egy középiskolai campus felépítése és működtetése, ahol a döntéseid befolyásolják az iskolába felvett diákok és az alkalmazott személyzet életét.
Szuper ár
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1138
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
31 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137cge
4,7 22×
Middle-earth: Shadow of War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0802
Avatar: The Last Airbender Quest for Balance - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az Avatar csapat visszatért! Éld át újra az eredeti Avatar: Aang legendája sorozat epikus eseményeit. Ebben az akció kalandjátékban maga Aang és barátai bőrébe bújva minden elemet az irányításod alatt tudsz, felfedezed a sorozatból ismert legegyedülállóbb helyeket, környezeti fejtörők teljes sorát oldod meg és átéled Aang történetének legmeghatóbb pillanatait.
20 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1520
1,0
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
Animal Hospital - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1531
LEGO Movie 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX712
Paleo Pines - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1510
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
Farming Simulator 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj bele egy modern farmer szerepébe, és építsd fel kreatívan farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
Leárazás -29 %
15 690 Ft 22 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112hu
Fortnite: Transformers Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1540
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1516
Firefighting Simulator: The Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és oltsd el a valósághű tüzet és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1452
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
PlayStation - Striped Logo - kapucnis pulóver XL
Pulóver - férfi, kapucnival, mérete XL, oldal zsebek, cipzáros, anyaga pamut, PlayStation motívum, fehér és fekete színben, minta elöl
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2099xl
MADDEN NFL 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tervezd meg jövőbeli lépéseidet NFL vezetőedzőként a továbbfejlesztett scouting, csapatirányítás és heti stratégia segítségével, hogy szervezetedet a csúcsra juttasd.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1341
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Időnként romok és csillagok hullanak az égből Nayuta otthona felett, amelyek mintha más világokba nyújtanának bepillantást. Az egyik ilyen rom felfedezése során barátaival megmentenek egy Noi nevű kis tündérlányt. Elmondja Nayutanak, hogy valami nagyon fontos dolgot loptak el tőle, és megkéri, hogy segítsen annak visszaszerzésében.
20 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1314
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1022 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ