Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 027 termék
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1473
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Gokartodat vagy most már akár motorkerékpárodat is alakítsd át vízi járművé, amellyel egy vadonatúj környezetben jobban tudsz manőverezni.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1379
Úti rozsdamentes acél bögre Playstation, 450 ml
Bögre - anyaga: rozsdamentes acél, PlayStation motívum, 450 ml,
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28530
Spacebase Startopia - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A játék az eredeti építési stratégiára, és a valós idejű összecsapásokra épül.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX887
4 710 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb901
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Space Hulk Tactics - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Space Hulk: Tactics egy taktikai játék, ahol véres csatákban veszel részt. Kiválaszthatod melyik oldalon akarsz harcolni - az Space Marines oldalán vagy a halálos génorzók oldalán. A játék alapjait a népszerű Warhammer 40.000 társasjáték szabályai adják, gyűjthető kártyákkal is befolyásolhatjuk a játékmenetet. A kártyák új lehetőségeket adnak a csapat testreszabására a csata előtt, és lehetővé teszik a képességek felhasználását és befolyásolják a csatát.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX497
PS4 - LEGO Méretek Starter Pack
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
58 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX248
Nacon RIG 300 PRO HS - PS4, PS5, fekete
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 1,2 m -es kábel
14 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NCNa30a2
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1541
Ghostbusters: Spirits Unleashed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató többjátékos videojáték. Játssz a szellemirtók vagy a szellemek szerepébe bújva.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1385
PlayStation - Japanese Tex - pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2100nad
PlayStation - Classic Logo - pulóver - Pulóver
XL
Típusok
PlayStation - Classic Logo - pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2101nad
5,0
PlayStation - Box Logo - kapucnis pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2102nad
PlayStation - White Logo - kapucnis pulóver - Póló
M
Típusok
PlayStation - White Logo - kapucnis pulóver
Póló - innen ismert PlayStation, anyaga pamut
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2103nad
PlayStation - Striped Pocket Logo - póló - Póló
S M L XL XXL
Típusok
5,0
PlayStation - Striped Pocket Logo - póló
Póló - innen ismert PlayStation
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2105nad
SUBSONIC by SUPERDRIVE Hexalight
Kontroller - PC, PS4 és PS3 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C, integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, fekete kivitel
15 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPD009b

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1027 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ