PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 040 termék
Synth Riders - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
11 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1210
1,0
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
Animal Hospital - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1531
LEGO Movie 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szerezd be a játékot és a LEGO Movie 2 filmet egy csomagban.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX712
Paleo Pines - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
11 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1510
Fortnite: Transformers Pack - PS4
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, dobozos változat, PS Store kulcs, műfaj: akció és árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1540
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1516
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a fűnyírás szépségét és részletességét a brit vidéken a Lawn Mowing Simulatorban, amely az egyetlen szimulátor, amely létező, autentikus, licencelt fűnyírók széles választékának irányítását adja a játékosok kezébe. Nyírd a füvet nagy presztízsű gyártók gépeivel!
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1337
Emergency Call - The Attack Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1566
Firefighting Simulator: The Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kapcsold be a tűzoltóautó szirénáját, ragadj meg egy tömlőt, és oltsd el a valósághű tüzet és ments életeket. Fedezz fel több mint 30 különböző helyszínt, amelyeket Észak-Amerika nyugati partja ihletett.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1452
MADDEN NFL 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Tervezd meg jövőbeli lépéseidet NFL vezetőedzőként a továbbfejlesztett scouting, csapatirányítás és heti stratégia segítségével, hogy szervezetedet a csúcsra juttasd.
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1341
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Időnként romok és csillagok hullanak az égből Nayuta otthona felett, amelyek mintha más világokba nyújtanának bepillantást. Az egyik ilyen rom felfedezése során barátaival megmentenek egy Noi nevű kis tündérlányt. Elmondja Nayutanak, hogy valami nagyon fontos dolgot loptak el tőle, és megkéri, hogy segítsen annak visszaszerzésében.
20 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1314
PlayStation - Striped Logo - kapucnis pulóver XL
Pulóver - férfi, kapucnival, mérete XL, oldal zsebek, cipzáros, anyaga pamut, PlayStation motívum, fehér és fekete színben, minta elöl
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2099xl
Lake - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1213
Persona 5 Tactica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utaznak, melynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A légiósok nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, amíg egy titokzatos légiós meg nem jelenik.
Leárazás -48 %
6 590 Ft 12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1496
The Tale of Onogoro - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0440
Kao the Kangaroo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja gyerekeknek
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1298se
In Nightmare - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat - Zárkózz el önként a valóságtól, merülj mély álomba, és ébredj fel egy rémálmokkal teli álomvilágban. Az In Nightmare egy erős történettel rendelkező horror-kalandjáték, amely az ellenséges környezeten átívelő lopakodó mozgást változatos rejtvényekkel ötvözi.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1244
Paw Patrol World - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1502
Gigantosaurus: Dino Kart - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és party - Válj kedvenc dinoszauruszoddá, és száguldj Krétaciában egy olyan gokartbajnokságon, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A 15 pálya tele van elképesztő fejlesztésekkel és akadályokkal, segítséggel a fiatalabb játékosoknak, és akár 4 játékos is játszhat osztott képernyőn, így az egész család csatlakozhat az őskori versenyzéshez!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1423
Star Trek - Blue - Gaming Locker
Kontroller állvány - Star Trek rajongóknak, 10 játékhoz elegendő hely, tartó a fejhallgató és 4 vezérlő számára, hely további tartozékok számára, hivatalos licenc, fekete és kék színben
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2033c
2,7
Paw Patrol: Adventure City Calls - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1136
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
Leárazás -9 %
12 790 Ft 14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1040 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ