Stellar Blade Slevy s AP+

PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 029 termék
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf - Smurftastic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1203
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurákból, gyűjthető babákból és matricákból álló gyűjteményedet. Mutasd meg őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1338
3,9 10×
Farming Simulator 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítéssel.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1112
4,7
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver L
Pulóver - L-es méret L-es méret, kapucnis és cipzár nélküli, elöl PlayStation motívummal, anyaga: pamut és poliészter
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2097l
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441
4,7
Numskull PlayStation 4 Premium Games Tower + Dual Charger
Kontroller állvány - 10 db PS4 játék vagy DVD film tárolásához, Dual Charger 2 db PS4 vezérlőhöz
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCH109
5,0
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ezen akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1221
4,5
Far Cry 3 Classic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Far Cry 3 játék története során a magányos farkas Jason bőrébe bújsz bele, aki csapdába esett egy civilizációtól elvágott titokzatos szigeten. A hajója elsüllyedt, a barátnője eltűnt, és a sziget modern kalózoktól, drogkereskedőktől, valamint fegyverkereskedőktől hemzseg. Van egy fényképezőgépe, amellyel megörökítheti a környezetében zajló őrületet. De hamarosan rájön, hogy ha életben akar maradni, nem lesz más választása, mint fegyvert fogni és elkezdeni ölni a túlélés és a barátnője megmentésének érdekében.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX517
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
4,7 42×
Kingdom Come: Deliverance - PS4
Konzol játék - a kód streamelésre alkalmas. A realisztikus szerepjáték a középkori Csehország területéről minőségi történetet kínál a jó játékok bevált szerzőinek tollából, innovatív csatarendszer, alkímia, középkori csaták és sok más izgalmas időtöltés
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0803
5,0
Xbox - Gaming Locker
Kontroller állvány - Xbox-rajongóknak, gamer kiegészítők tárolására (fejhallgató, vezérlők, filmek, játékok), ajtóval, fiókkal, fekete és zöld színben
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0820
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver - Pulóver
XL
Típusok
5,0
PlayStation - Classic Logo - kapucnis pulóver
Pulóver - PlayStation motívummal
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2098nad
4,5
DiRT 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék klasszikus, a Colin McRae Rally sorozattól megszokott autóversenyekkel szolgál, amely a hivatalos FIA World Rallycross Championship kemény futamait, őrült versenyteherautós és buggys harcokat, és a Joyride nyitott rendezvényeinek féktelen szórakozását jelenti, ahol a játékosok három kontinens különböző helyszínein nézhetnek szembe a kihívásokkal.
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG3124
5,0
Oddworld: Soulstorm - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Abe nem az a klasszikus hős, akire számít az ember. Nem visel fegyvert, és egyetlen harcművészetben sem jártas. Mégis egy lehetetlen fenyegetéssel kell szembeszállnia az egyre erőszakosabb és manipulatívabb hatalommal szemben, amely megpróbálja elpusztítani őt és faját.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX635se
5,0
You Suck at Parking: Complete Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1382
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
5,0
Do Not Open - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat - A Do Not Open videojáték egy valós események inspirálta tragikus történet, amely egy férfi küzdelmét meséli el, aki hogy megőrizze épelméjűséget felveszi a harcot a fejében lévő hangok elnyomásáért.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1214
4,7
Unravel 1+2 - Yarny Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és logikai - A gyönyörű logikai platformer hőse Yarny, a svéd pamutfigura. És mivel Yarny csak egy piros pamutgombolyag, a feladatod az lesz, hogy úgy szövődj át a szintek buktatóin, hogy ne bogozódj ki teljesen. Az Unravel tökéletes minden olyan játékos számára, aki egy kis szünetre vágyik a megszokott játékokt közt, és egy kicsit rendhagyó kalandra vágyik.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX589
2,7
Paw Patrol: Adventure City Calls - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Amikor a Mancs őrjárat megtudja, hogy Humdinger polgármester átvette az irányítást a forgalmas nagyváros felett, meg kell mentenie a várost önző terveitől. A játékosok a kiskutyák szerepébe bújnak, beleértve Chase-t, Skye-t és egy vadonatúj kutyus barátot! Használd a szuper képességeiket a mentőakciókban.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1136
5,0
Syberia 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és logikai - Merülj el egy elbűvölő karakterek lakta világ legmélyén, és légy részese egy újabb hihetetlen kalandnak.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX985

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1029 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ